Köksluckan Studio

 

Produktfakta

  • Kökslucka i MDF, med ram och spegel

  • Tjocklek: 19 mm

  • Tillbehörskoncept: Kombinera gärna med System 10 eller System 25

  • Prisindex: 70

 

genväg: tillbehörskoncept system 10

System 10

System 10 är ett tillbehörskoncept som skapar kök med möbelkänsla. Tillbehörskonceptet System 10 är baserat på olika snickeritillbehör som alla är 10 mm tjocka. Genom att infoga smala distanser och frisidor kan man skapa linjer och geometrier i köket. System 10 passar bra till köksmodellerna Bistro, Gastro och Studio.

genväg: tillbehörskoncept system 25

System 25

System 25 är ett tillbehörskoncept som vi tagit fram för att kunna återskapa känslan av det klassiska platsbyggda köket. De väl tilltagna distanserna och frisidorna är hela 25 mm tjocka för att förstärka intrycket av det gedigna i ett kök byggt på plats. System 25 passar bra till köksmodellerna Bistro, Gastro och Studio.

genväg: tillbehörskoncept shaker

Shaker

Shaker är ett samlingsnamn för en rad tilläggsprodukter som verkligen lyfter intrycket av ditt kök. Dessa produkter kombineras ofta med tillbehörskoncept System 25. Shakerstilen har en lantlig prägel men med en minimalistisk och funktionalistisk touch. Shaker passar bra till köksmodellerna Bistro, Gastro och Studio.

 

 

Testa luckdesign, bänkskiva och handtag i vår simulator

Valet av kökslucka, bänkskiva och handtag formar köket. I vår simulator kan du prova dig fram i vårt breda sortiment och hitta det du gillar allra mest innan du går vidare och planerar just ditt kök.

Rita ditt kök – kom igång och gör själv en egen första ritning

Här kan du snabbt och enkelt på egen hand rita ditt nya kök i din egen hemmiljö. Bra för dig som vill planera lite själv och få en grov ritning innan du går till en återförsäljare för vidare planering av ditt kök.

 

Index för våra olika köksmodeller

Här får du en tydlig indikering kring vad våra olika köksmodeller kostar. Index 100 är vår köksmodell med högst pris och sen ser du ungefär vilket index våra övriga modeller har.

Köksmodell Index
Gastro trä ask/ek 100
Wood trä ek 100
Magnum 100
Nordic 100
Fenix 90
Bistro faner ask/ek 70
City 80
Line faner 80
Meny 80
Gastro mdf 80
Köksmodell Index
Bistro mdf 60
Line mdf 70
Star 70
Studio 70
Style 70
Birka 65
Stil 60

Hjälp finns hela tiden

Skulle du ha frågor längs vägen som denna guide ej kan besvara finns vi såklart behjälpliga via våra mötesbokningar och chatten.

Boka ett videomöte med en butik

Önskar du ett videomöte med en av våra Ballingslöv-butiker? Här hittar du en sammanställning över dessa butiker. Ett smidigt sätt att komma igång med din köksresa.

Boka ett fysiskt möte med en återförsäljare

Mötet äger rum i butiken med den köksexpert du valt i bokningen. För det är just vad våra återförsäljare är, köksexperter. Med deras hjälp får du ett kök som passar just ditt hem och dina behov.