Köksinspiration City grå och vit

Köksö

Köksinspiration Wood ek

Ballingslöv tipsar

Några rekommendationer från oss - Vad kan vara bra att tänka på när man planerar kök med köksö.

  • När du planerar ditt nya kök är en fristående köksö ett tidsenligt och praktiskt val. Tänk nytt och skapa en köksö som passar just din vardag.

  • Det som bör uppmärksammas är att köksön har blivit mer som en egen möbel och inte behöver vara i samma design eller färg som övriga köket.

  • Den funktionella aspekten med en köksö speglas i att få mer bordsplats, extra arbetsyta och förvaring.

  • Köksön kan ha smarta funktioner för att kunna laga mat så som diskho, spishäll eller ett mindre kylskåp som gör att du kan vara vänd mot din familj och vänner vid sammankomster.

  • Upptäck vårt koncept för köksöar – System 45. Med System 45 får köksön en modern och avskalad känsla.

Genomtänkt köksö

Testa luckdesign, bänkskiva och handtag i vår simulator

Valet av kökslucka, bänkskiva och handtag formar köket. I vår simulator kan du prova dig fram i vårt breda sortiment och hitta det du gillar allra mest innan du går vidare och planerar just ditt kök.

Boka ett fysiskt möte med en återförsäljare

Mötet äger rum i butiken med den köksexpert du valt i bokningen. För det är just vad våra återförsäljare är, köksexperter. Med deras hjälp får du ett kök som passar just ditt hem och dina behov.

Rita ditt kök – kom igång och gör själv en egen första ritning

Här kan du snabbt och enkelt på egen hand rita ditt nya kök i din egen hemmiljö. Bra för dig som vill planera lite själv och få en grov ritning innan du går till en återförsäljare för vidare planering av ditt kök.

Köksinspiration Wood ek Villa Grå
Köksinspiration Bistro system45 vit Unik köksö med minimalistiskt och avskalat intryck!
Köksinspiration Wood ek Hållbart köksliv på slottet
Genväg till vårt Helpcenter

Sök svar i vårt Helpcenter

Hittar du inte vad du letar efter? Eller har du en fråga som du söker svar på? Ta en stund och sök efter svaret i vårt Helpcenter, här finns artiklar som beskriver och fördjupar sig i många olika frågeställningar.