Köksresan - köpa nytt kök

1

 

Inspireras

Nästan alla köksresor börjar med att man får inspiration på något vis för att inleda sin köksresa. Inspirationen kan kommer från massa olika källor. Hos oss på Ballingslöv finns flera olika källor för att kittla igång din köksresa. Såväl här på hemsidan och våra olika kanaler men givetvis även i våra butiker och möten med alla duktiga kökssäljare. Vad inspireras du/ni av och vad passar bäst in i ert hem? Här har vi många bra verktyg som hjälper er att utforska valmöjligheterna. Kika runt, diskutera och inte minst ha så kul!

2

 

Checklista

Innan du sätter dig med ritverktyget kan det vara bra att ha tittat igenom checklistan nedan.

  • Utgå ifrån befintliga vattenledningar när du placerar vask/diskho.

  • Tänk till kring belysning och vitvaror. Var kan du dra fram el för dessa ändamål.

3

 

Rita ditt kök

Utifrån den behovsanalys du gjort kan man så smått börja fundera på planlösning. Det kan man göra på flera olika sätt. Vanlig penna och papper går alldeles utmärkt för att ta med sig till din återförsäljare. Du kan också om du vill använda dig av vårt enkla ritverktyg så kommer du rejält förberedd till ditt första köksmöte. Eller så kommer du bara till vår återförsäljare precis som du är och inleder diskussionen där.

Till ritverktyget

4

 

5

 

6

 

7

 

Hjälp finns hela tiden

Skulle du ha frågor längs vägen som denna guide ej kan besvara finns vi såklart behjälpliga via våra mötesbokningar och chatten.

Boka ett videomöte med en butik

Önskar du ett videomöte med en av våra Ballingslöv-butiker? Här hittar du en sammanställning över dessa butiker. Ett smidigt sätt att komma igång med din köksresa.

Boka ett fysiskt möte med en återförsäljare

Mötet äger rum i butiken med den köksexpert du valt i bokningen. För det är just vad våra återförsäljare är, köksexperter. Med deras hjälp får du ett kök som passar just ditt hem och dina behov.

Genväg till vårt Helpcenter

Sök svar i vårt Helpcenter

Hittar du inte vad du letar efter? Eller har du en fråga som du söker svar på? Ta en stund och sök efter svaret i vårt Helpcenter, här finns artiklar som beskriver och fördjupar sig i många olika frågeställningar.