Köksluckan Profil

 

Produktfakta

RAM: Luckan bygger på en aluminiumram som är pulverlackerad i matt svart. Samtliga fyllningar använder samma modell på ram. GÅNGJÄRN: Luckan levereras med speciella gångjärn som endast passar denna lucka. Dessa gångjärn har en svart finish och en infästning i ramen som är speciellt framtagen för aluminiumramar. Gångjärnen har integrerad dämpning och 95 graders öppningsvinkel.

  • LINJEGLAS: 4 mm härdat linjeglas. Glaset är monterat med linjerna parallellt med långsidan på luckan.

  • TÄT: Fyllning i 6 mm trä-plastkomposit (WPC) färgmatchad med ramen.

  • MESH: Svart metallnät i sträckmetall (valsat). Luckan Profil med meshfyllningen används på skåpet "What a Mesh".

 

 

Testa luckdesign, bänkskiva och handtag i vår simulator

Valet av kökslucka, bänkskiva och handtag formar köket. I vår simulator kan du prova dig fram i vårt breda sortiment och hitta det du gillar allra mest innan du går vidare och planerar just ditt kök.

Rita ditt kök – kom igång och gör själv en egen första ritning

Här kan du snabbt och enkelt på egen hand rita ditt nya kök i din egen hemmiljö. Bra för dig som vill planera lite själv och få en grov ritning innan du går till en återförsäljare för vidare planering av ditt kök.

 

Index för våra olika köksmodeller

Här får du en tydlig indikering kring vad våra olika köksmodeller kostar. Index 100 är vår köksmodell med högst pris och sen ser du ungefär vilket index våra övriga modeller har.

Köksmodell Index
Gastro trä ask/ek 100
Wood trä ek 100
Magnum 100
Nordic 100
Fenix 90
Bistro faner ask/ek 70
City 80
Line faner 80
Meny 80
Gastro mdf 80
Köksmodell Index
Bistro mdf 60
Line mdf 70
Star 70
Studio 70
Style 70
Birka 65
Stil 60

Hjälp finns hela tiden

Skulle du ha frågor längs vägen som denna guide ej kan besvara finns vi såklart behjälpliga via våra mötesbokningar och chatten.

Boka ett videomöte med en butik

Önskar du ett videomöte med en av våra Ballingslöv-butiker? Här hittar du en sammanställning över dessa butiker. Ett smidigt sätt att komma igång med din köksresa.

Boka ett fysiskt möte med en återförsäljare

Mötet äger rum i butiken med den köksexpert du valt i bokningen. För det är just vad våra återförsäljare är, köksexperter. Med deras hjälp får du ett kök som passar just ditt hem och dina behov.