Köksluckan Profil

 

Produktfakta

RAM: Luckan bygger på en aluminiumram som är pulverlackerad i matt svart. Samtliga fyllningar använder samma modell på ram. LINJEGLAS: 4 mm härdat linjeglas. Glaset är monterat med linjerna parallellt med långsidan på luckan. TÄT: Fyllning i 6 mm trä-plastkomposit (WPC) färgmatchad med ramen. MESH: Svart metallnät i sträckmetall (valsat). Luckan Profil med meshfyllningen används på skåpet What a Mesh. GÅNGJÄRN: Luckan levereras med speciella gångjärn som endast passar denna lucka. Dessa gångjärn har en svart finish och en infästning i ramen som är speciellt framtagen för aluminiumramar. Gångjärnen har integrerad dämpning och 95 graders öppningsvinkel.

  • 1: Highlightad produktdata med tillhörande symbol/ikon. Här kan vi försöka hålla oss till minst två rader med text.

  • 2: Highlightad produktdata med tillhörande symbol/ikon. Här kan vi försöka hålla oss till minst två rader med text.

 

genväg: tillbehörskoncept system 10

System 10

System 10 är ett tillbehörskoncept som skapar kök med möbelkänsla. Tillbehörskonceptet System 10 är baserat på olika snickeritillbehör som alla är 10 mm tjocka. Genom att infoga smala distanser och frisidor kan man skapa linjer och geometrier i köket. System 10 passar bra till köksmodellerna Bistro, Gastro och Studio.

genväg: tillbehörskoncept system 25

System 25

System 25 är ett tillbehörskoncept som vi tagit fram för att kunna återskapa känslan av det klassiska platsbyggda köket. De väl tilltagna distanserna och frisidorna är hela 25 mm tjocka för att förstärka intrycket av det gedigna i ett kök byggt på plats. System 25 passar bra till köksmodellerna Bistro, Gastro och Studio.

genväg: tillbehörskoncept system 45

System 45

System 45 är ett koncept för köksöar där lång- och kortsidor möts i ett gerat hörn. Detta ger ett modernt och avskalat intryck med få skarvar och snygga möten mellan lucka och frisida. System 45 passar på köksöar till köksmodell Bistro.

genväg: tillbehörskoncept shaker

Shaker

Shaker är ett samlingsnamn för en rad tilläggsprodukter som verkligen lyfter intrycket av ditt kök. Dessa produkter kombineras ofta med tillbehörskoncept System 25. Shakerstilen har en lantlig prägel men med en minimalistisk och funktionalistisk touch. Shaker passar bra till köksmodellerna Bistro, Gastro och Studio.

 

 

Testa luckdesign, bänkskiva och handtag i vår simulator

Valet av kökslucka, bänkskiva och handtag formar köket. I vår simulator kan du prova dig fram i vårt breda sortiment och hitta det du gillar allra mest innan du går vidare och planerar just ditt kök.

Rita ditt kök – kom igång och gör själv en egen första ritning

Här kan du snabbt och enkelt på egen hand rita ditt nya kök i din egen hemmiljö. Bra för dig som vill planera lite själv och få en grov ritning innan du går till en återförsäljare för vidare planering av ditt kök.

 

Index för våra olika köksmodeller

Här får du en tydlig indikering kring vad våra olika köksmodeller kostar. Index 100 är vår köksmodell med högst pris och sen ser du ungefär vilket index våra övriga modeller har.

Köksmodell Index
Gastro trä ask/ek 100
Wood trä ek 95
Magnum 95
Nordic 90
Fenix 85
Bistro faner ask/ek 70
City 65
Line faner 65
Meny 65
Gastro 65
Köksmodell Index
Bistro 60
Line 55
Star 55
Studio 55
Style 55
Birka 50
Stil 50

Hjälp finns hela tiden

Skulle du ha frågor längs vägen som denna guide ej kan besvara finns vi såklart behjälpliga via våra mötesbokningar och chatten.

Boka ett videomöte med en butik

Önskar du ett videomöte med en av våra Ballingslöv-butiker? Här hittar du en sammanställning över dessa butiker. Ett smidigt sätt att komma igång med din köksresa.

Boka ett fysiskt möte med en återförsäljare

Mötet äger rum i butiken med den köksexpert du valt i bokningen. För det är just vad våra återförsäljare är, köksexperter. Med deras hjälp får du ett kök som passar just ditt hem och dina behov.