Fler produkter i denna produktkategori

Belysningslist

Belysningslist BELLIST är en LED-belysning som levereras måttanpassad till täckskivan i köket. Armaturen består av en aluminiumprofil med en diffusor i plast som sprider ljuset och skyddar ljuskällan. Belysningslisten är dimbar och en driver kan driva 1-6 belysningslister (max 30W).

Beskrivning: Belysningslist i LED, infräst i täckskiva inkl 1,8 m kabel
Bredd: 498-2388 mm
Effekt: 9,6W/meter
Spänning: 12VDC (max)
Färgtemperatur: 3000K (varmvit)
Ljusflöde: 800 lumen per meter Belysningslist
Färgåtergivning (Ra): >90
Spridningsvinkel: 70°
Kabellängd: 2 meter
IP-klass: IP20

Belysningslisten levereras med ett mått som är 64 mm kortare än täckskivans längd. Spåret för belysningslisten är alltid placerat 100 mm in från framkant på täckskivan.

Belysningslisten monteras enkelt genom att tryckas på plats i det urfrästa spåret. Vid behov kan en gummiklubba och ett mellanlägg  användas för att få listen på plats. Iakttag försiktighet vid montering för att förhindra att produkten skadas! Kabeln dras enklast till bakkant av täcksidan i de för ändamålet avsedda utfräsningarna och sedan upp ovanpå skåpet.

Belysningslisten kräver driver DRIVERBELLIST. Drivern kan leverera max 30W, kontrollera att detta ej överskrids vid installation. Vidare krävs en minsta belastning på LED-drivern för korrekt funktion. Detta innebär att drivern kräver minst en belysningslist för en 598 mm lång täckskiva, alternativt två belysningslister till samma driver då täckskivans längd understiger 598 mm.

Förlängningskabel (1,8 m) finnas att köpa till vid behov.