Modernt kök i vitt - Solid

Ett modernt kök i vitt, Solid Vit. Vinnare av kvalitetsutmärkelsen "Bäst i Test". En slät målad lucka som finns i 10 färger och två träutföranden. I ett modernt vitt kök finns det gott om yta att ta ut svängarna – att låta handtag och knoppar sticka ut och att satsa lite extra på tillvalen. I köket på bilden har vi använt massiv 20 mm granit ”Nero Assoluto” och massiv 40 mm svart ek som bänkskivor. Samtliga vitvaror från Siemens.

Familjens budget

155.000 kr

Familjen berättar

"Ett vitt slätt kök var givet för oss. Bäst är nog köksön som vi alltid sitter vid samt att vi staplat överskåp på varandra. De ger massor av nödvändig förvaring.”

3 BRA SAKER MED KÖKET

  • 1

    Köksön, med plats för barstolar.

  • 2

    Stänkskyddet som är i samma material som bänkskivan. Lättstädat.

  • 3

    Ugnarna och kaffemaskinen bildar en snygg linje i köket.

  • Ett modernt kök i vitt, Solid Vit. Vinnare av kvalitetsutmärkelsen "Bäst i Test". En slät målad lucka som finns i 10 färger och två träutföranden. I ett modernt vitt kök finns det gott om yta att ta ut svängarna – att låta handtag och knoppar sticka ut och att satsa lite extra på tillvalen. I köket på bilden har vi använt massiv 20 mm granit ”Nero Assoluto” och massiv 40 mm svart ek som bänkskivor. Samtliga vitvaror från Siemens.