Ballingslöv tipsar

Fördelar med Ballingslöv

Ballingslöv tipsar

Fördelar med ett kök från Ballingslöv

Vi vet kort sagt en hel del om kök. Oavsett vad du faller för i vårt sortiment får du alltid massor av fördelar när du väljer Ballingslöv. Några av dessa ser du här. I mer än 90 år har vi byggt kök med omsorg, kvalitet och stor lyhördhet. Vi har sett de flesta planlösningar och hunnit optimera detaljer som passar olika kök. I vårt sortiment finns traditionella kök och framtida designklassiker.

Testa luckdesign, bänkskiva och handtag i vår simulator

Valet av kökslucka, bänkskiva och handtag formar köket. I vår simulator kan du prova dig fram i vårt breda sortiment och hitta det du gillar allra mest innan du går vidare och planerar just ditt kök.

Boka ett fysiskt möte med en återförsäljare

Mötet äger rum i butiken med den köksexpert du valt i bokningen. För det är just vad våra återförsäljare är, köksexperter. Med deras hjälp får du ett kök som passar just ditt hem och dina behov.

Rita ditt kök – kom igång och gör själv en egen första ritning

Här kan du snabbt och enkelt på egen hand rita ditt nya kök i din egen hemmiljö. Bra för dig som vill planera lite själv och få en grov ritning innan du går till en återförsäljare för vidare planering av ditt kök.

Vi borgar för kvalitet och god design

Inspireras av vår kökskatalog