Köksinspiration Line varmgrå Bistro gröngrå
Ballingslöv tipsar

Diskho / Vask

Ballingslöv tipsar

Diskhon - ett viktigt val

Diskhon eller vasken sätter en slutlig finish på ditt kök. Behöver du dubbel diskho? Ska diskhon vara nedfälld, underlimmad eller heltäckande? Vi har diskhoar i flera former och storlekar. Här finns en uppsjö av alternativ att ta ställning till, på denna sidan förklarar vi närmare vad de innebär för dig.


Att tänka på
Placera blandaren så att vattnet inte skadar bänkskivan. Många vaskar har idag ingen plats för blandaren i plåten utan denna ska istället monteras i bänkskivan bakom vasken. Tänk då på att det kommer att bli blött här. Så fort du tar i blandaren med blöta händer rinner vattnet ner på bänkskivan.

Köksinspiration Bistro gröngrå
Köksinspiration Style grå

Testa luckdesign, bänkskiva och handtag i vår simulator

Valet av kökslucka, bänkskiva och handtag formar köket. I vår simulator kan du prova dig fram i vårt breda sortiment och hitta det du gillar allra mest innan du går vidare och planerar just ditt kök.

Boka ett fysiskt möte med en återförsäljare

Mötet äger rum i butiken med den köksexpert du valt i bokningen. För det är just vad våra återförsäljare är, köksexperter. Med deras hjälp får du ett kök som passar just ditt hem och dina behov.

Rita ditt kök – kom igång och gör själv en egen första ritning

Här kan du snabbt och enkelt på egen hand rita ditt nya kök i din egen hemmiljö. Bra för dig som vill planera lite själv och få en grov ritning innan du går till en återförsäljare för vidare planering av ditt kök.

I våra kataloger hittar du många praktiska lösningar för vasken

Inspireras av våra kataloger