Ballingslöv tipsar

Design för dina köksluckor

Ballingslöv tipsar

Ballingslöv tipsar - köksluckor
Design för dina köksluckor

Vilken design ska du välja för dina köksluckor?

Valmöjligheterna för designen på dina köksluckor är oändliga och oavsett vad du har för preferenser går de att förverkliga. Men det kan samtidigt göra det svårt att veta vad man egentligen vill. Din smak och dina behov är i högsta grad individuella. Men ibland kan det vara bra att ha koll på vad som pågår i de övergripande trenderna. Om inte annat kan det vara inspirerande. Lyckligtvis lever vi dessutom i en tid när flera olika trender existerar parallellt, så oavsett vad du gillar kan du hitta en design för dina köksluckor som är både tilltalande och i tiden.

Design för kök
Svart kök
Träkök
Klassiker i ny form

Testa luckdesign, bänkskiva och handtag i vår simulator

Valet av kökslucka, bänkskiva och handtag formar köket. I vår simulator kan du prova dig fram i vårt breda sortiment och hitta det du gillar allra mest innan du går vidare och planerar just ditt kök.

Boka ett fysiskt möte med en återförsäljare

Mötet äger rum i butiken med den köksexpert du valt i bokningen. För det är just vad våra återförsäljare är, köksexperter. Med deras hjälp får du ett kök som passar just ditt hem och dina behov.

Rita ditt kök – kom igång och gör själv en egen första ritning

Här kan du snabbt och enkelt på egen hand rita ditt nya kök i din egen hemmiljö. Bra för dig som vill planera lite själv och få en grov ritning innan du går till en återförsäljare för vidare planering av ditt kök.