Köksinspiration Gastro ek svartbets

Guide: köpa nytt kök

Att köpa nytt kök är en rolig resa. Valen till drömköket är flera men vi är en trygg spelare att luta sig mot under hela din köksresa.

Badrumsinspiration Vanity ek vitpigment

Guide: köpa nytt badrum

Oavsett om du har ett stort badrum eller bor väldigt kompakt men ändå vill maximera din förvaring har vi lösningen för dig.

Förvaringsinspiration Nano svart med grått glas och inredning ljus ek

Guide: köpa ny förvaring

Våra skjutdörrsgarderober med tillhörande inredning finns i flera olika utföranden av såväl profiler och fyllningar på skjutdörrarna som på inredningen.

Genomtänkt köksö 7 steg till en genomtänkt köksö
Jämförelse bänkskivor Jämförelse: Bänkskivor
Checklista köpa kök Checklista: Köpa kök
Välja köksluckor Guide: Köksluckor
moodboards från mija kinning Inspireras med moodboards
reportage: hållbart så in i norden Reportage: Hållbart så in i Norden
guiden till rätt vitvaror Guiden till rätt vitvaror
Renovering bad Renoveringstips bad

Boka ett fysiskt möte med en återförsäljare

Mötet äger rum i butiken med den köksexpert du valt i bokningen. För det är just vad våra återförsäljare är, köksexperter. Med deras hjälp får du ett kök som passar just ditt hem och dina behov.

Boka ett videomöte med en butik

Önskar du ett videomöte med en av våra Ballingslöv-butiker? Här hittar du en sammanställning över dessa butiker. Ett smidigt sätt att komma igång med din köksresa.

Hitta butik

Våra återförsäljare runt om i hela landet är riktiga köksexperter. Det är de som hjälper dig med planeringen av ditt kök samt att ta ställning till alla praktiska funktioner och lösningar som vi erbjuder.

Genväg till vårt Helpcenter

Sök svar i vårt Helpcenter

Hittar du inte vad du letar efter? Eller har du en fråga som du söker svar på? Ta en stund och sök efter svaret i vårt Helpcenter, här finns artiklar som beskriver och fördjupar sig i många olika frågeställningar.