Modernt vitt kök - Bistro

Ett vitt smakfullt kök, utan överskåp, men med väl tilltagen stängd förvaring. Den stora köksön, som är en produkt av ett samarbete med Mija Kinning, passar väl in i det här ljusa och rymliga köket tillsammans med den vita bänkskivan i kompositsten. Att gulddetaljerna lyser igenom i köket ger köksutrymmet en extra känsla av lyx, flärd och vardagsglädje.

Fredrik Paulún berättar

"Äntligen har jag fått det kök jag behöver. Dels lagar vi mycket mat hemma, vilket ställer höga krav på köket, och dels fotas och filmas det mycket i vårt kök. Det gör att jag behöver ha ett kök med mycket utrymme och med klass. Med Ballingslöv har jag fått det.”

3 BRA SAKER MED KÖKET

  • 1

    Det är funktionellt och fyller alla funktioner vi behöver.

  • 2

    Det har mycket hög kvalitet och kommer inte att behöva bytas ut på många år.

  • 3

    Det har en wow-faktor och passar vid fotografering och TV-inspelning.

  • Ett vitt smakfullt kök, utan överskåp, men med väl tilltagen stängd förvaring. Den stora köksön, som är en produkt av ett samarbete med Mija Kinning, passar väl in i det här ljusa och rymliga köket tillsammans med den vita bänkskivan i kompositsten. Att gulddetaljerna lyser igenom i köket ger köksutrymmet en extra känsla av lyx, flärd och vardagsglädje.

ETT URVAL AV PRODUKTER SOM VISAS I DENNA MILJÖ

I listan nedan lyfter vi fram några av de produkter som finns i bilden/bilderna. Dessa produkter finns i vårt sortiment, klicka på resp bild för att läsa mer om den specifika produkten.