tips-landningssida-vitvaror-2.jpg
Ballingslöv tipsar

Vitvaror

Ballingslöv tipsar

Vitvaror - vilka behov har vi?

Vitvaror till ditt nya kök är ett viktigt val. Våra vitvaror för kök är miljöeffektiva på flera sätt. De drivs med minimal energiförbrukning och håller högsta miljöklassificering. Kylskåpen har finesser som håller råvaror i kylen friska längre vilket minskar både sopmängden och turerna till mataffären. En minst lika viktig miljöaspekt är designen: Vi har valt ut effektiva och avancerade vitvaror till ditt kök, som dessutom håller högsta designstandard. Det tycker vi är en bra köksmiljö.


Vi hjälper dig på vägen
På denna sidan väcker vi frågeställningar som hjälper dig fram till rätt val av vitvaror.

Guide vitvaror

Testa luckdesign, bänkskiva och handtag i vår simulator

Valet av kökslucka, bänkskiva och handtag formar köket. I vår simulator kan du prova dig fram i vårt breda sortiment och hitta det du gillar allra mest innan du går vidare och planerar just ditt kök.

Boka ett fysiskt möte med en återförsäljare

Mötet äger rum i butiken med den köksexpert du valt i bokningen. För det är just vad våra återförsäljare är, köksexperter. Med deras hjälp får du ett kök som passar just ditt hem och dina behov.

Rita ditt kök – kom igång och gör själv en egen första ritning

Här kan du snabbt och enkelt på egen hand rita ditt nya kök i din egen hemmiljö. Bra för dig som vill planera lite själv och få en grov ritning innan du går till en återförsäljare för vidare planering av ditt kök.