Traditionella kök - Meny

Traditionella kök kan betyda många saker. Våra Menykök har ram och profilerad spegel, därför kallar vi dem profilerade klassiska luckor. Till Meny kan du välja en rad traditionella detaljer såsom socklar, frisidor, pelarkolonner och öppna tallrikshyllor. Du kan dessutom välja mellan 10 färger, vilket kanske inte är helt traditionsenligt, men vi tycker ändå det är ett bra sätt att bygga traditionella kök på.
Traditionsdetaljerna på bilden kan enbart fås i vissa utvalda färger.

Familjens budget

220.000 kr

Familjen berättar

"Det är detaljerna i form av de vackra pelarna, taklisten, vitrinskåpen och de öppna överskåpen som gör att köket känns fulländart in i minsta detalj. Ett hypermodernt lantkök, precis som vi önskade.”

3 BRA SAKER MED KÖKET

 • 1

  Kombinationen av vanliga överskåp och vitrinskåp ger liv åt köket.

 • 2

  Köksön som även fungerar utmärkt som serveringsbord till buffé.

 • 3

  Den rostfri bänken vid vasken. Väldigt praktiskt.

 • Traditionella kök kan betyda många saker. Våra Menykök har ram och profilerad spegel, därför kallar vi dem profilerade klassiska luckor. Till Meny kan du välja en rad traditionella detaljer såsom socklar, frisidor, pelarkolonner och öppna tallrikshyllor. Du kan dessutom välja mellan 10 färger, vilket kanske inte är helt traditionsenligt, men vi tycker ändå det är ett bra sätt att bygga traditionella kök på.
  Traditionsdetaljerna på bilden kan enbart fås i vissa utvalda färger.

 • Tillverkning av ramlucka i Ballingslöv

ETT URVAL AV PRODUKTER SOM VISAS I DENNA MILJÖ

I listan nedan lyfter vi fram några av de produkter som finns i bilden/bilderna. Dessa produkter finns i vårt sortiment, klicka på resp bild för att läsa mer om den specifika produkten.