Kök i pärlgrå - Meny

Kök i pärlgrå, lucka Tradition. Meny tillhör våra klassiska profilerade luckor och har ram, spegel och frästa ytterprofiler. På bilden visar vi ett Tradition kök i pärlgrå, det finns ytterligare 9 färger att välja mellan. Bra köksplanering kräver tid och eftertanke. Genom att ta noggranna mått och samla inspirationsbilder är du väl förberedd vid ett köksmöte hos en av våra köksarkitekter. Då är du på god väg mot ett lyckat köksköp!

Familjens budget

165.000 kr

Familjen berättar

"Vi var ute efter ett kök som passade in i husets arkitektur. De olika lösningarna Ballingslöv erbjöd i form av vitriner, lister och täcksidor gjorde att vi lyckades.”

3 BRA SAKER MED KÖKET

 • 1

  Sittbänken som även innehåller smart förvaring i form av utdragslådor.

 • 2

  De profilerade täcksidorna fullbordar det lantliga intrycket.

 • 3

  Den heltäckande, tåliga rostfria bänken.

 • Kök i pärlgrå, lucka Tradition. Meny tillhör våra klassiska profilerade luckor och har ram, spegel och frästa ytterprofiler. På bilden visar vi ett Tradition kök i pärlgrå, det finns ytterligare 9 färger att välja mellan. Bra köksplanering kräver tid och eftertanke. Genom att ta noggranna mått och samla inspirationsbilder är du väl förberedd vid ett köksmöte hos en av våra köksarkitekter. Då är du på god väg mot ett lyckat köksköp!

 • Film: tillverkning av våra ramluckor till köket.

ETT URVAL AV PRODUKTER SOM VISAS I DENNA MILJÖ

I listan nedan lyfter vi fram några av de produkter som finns i bilden/bilderna. Dessa produkter finns i vårt sortiment, klicka på resp bild för att läsa mer om den specifika produkten.