Fler produkter i denna produktkategori

Electrolux ugn EKP840X

Genom att kombinera ångtillagning med en varmluftsfunktion kan du njuta av goda och nyttiga måltider som är saftiga på inuti och knapriga utanpå. Stor och energisnål ugn med både pyrolys och ångfunktion. Pyrolysprogrammet gör rengöringen åt dig och ångfunktionen ger en ny dimension åt matlagningen. Självklart har ugnen också alla andra funktioner såsom traditionell över/undervärme, varmluft, grill och gratinering.  

Varmluft, klockautomatik och matlagningstermometer
Pyrolysrengöring, ugn med 25% ångfunktion
Touchkontroller, receptprogram, 4-glaslucka
Utdragbara bakplåtsskenor
Proffsplåt till bakning

Allt i ugnen tillagas med ett jämnt resultat

Tack vare UltraFanPlus-värmesystem med en extra stor fläkt i ny design får du en jämn tillagning var du än placerar maten i ugnen.

Laga mat till flera på en gång

Den här ugnen ger dig fantastisk flexibilitet så att du kan laga ännu mer på en gång. Den har ett extra stort ugnsutrymme, den största plåten på marknaden och upp till nio hyllnivåer.

Se vad din maträtt har för temperatur

Matlagningstermometern ger dig en virtuell vy av matens insida så att du kan kontrollera hur den tillagas. Den stänger dessutom av ugnen när du uppnått önskat temperatur.

Självrengörande ugn, total renhet utan ansträngning

Med den pyrolytiska självrengörande ugnen kan du rengöra ugnen med ett knapptryck. När den aktiverats förvandlar den resterna till aska. Den kan t.o.m. berätta för dig när den behöver rengöras.

Sätt tillbaka plåten i ugnen snabbt och enkelt – med bara en hand

Den här ugnens stegar är smart utformade, vilket gör det lättare att sätta in och ta ut plåtarna. Det är en smart funktion som gör det mycket lättare att alltid hamna på rätt nivå i ugnen.

Fler bilder av Electrolux ugn EKP840X

  • CombiSteam

  • Steam Functions