Svart kök

Köksinspiration Fenix svart

Ballingslöv tipsar

Några rekommendationer från oss - Vad kan vara bra att tänka på när man väljer ett svart kök?

  • Ett kök i svart kan skapa en illusion av att köket känns mindre eftersom att mörka kulörer tenderar att krympa ett rum. Därför är det en god idé och titta över om ditt kök är tillräckligt stort för att välja kulören svart.

  • Svart kan användas i en klassisk shaker-stil eller i ett modernt kök, färgen passar lika bra i alla stilar.

  • I ett svart kök är det bra att välja vitriner, öppna hyllor eller en lucka i trä som överskåp för att få en luftigare känsla.

  • Vill man ha en mer levande känsla i sitt svarta kök är en lucka i trä ett utmärkt val eftersom att trä har naturlig ådring som lyser igenom den svarta kulören.

  • Planera din ljussättning och belysning extra väl i ditt svarta kök eftersom att kulören suger upp ljuset mer än en ljusare kulör.

Köksinspiration Bistro ask brunbets/svart Se mer av detta kök
Köksinspiration Gastro ek svartbets Se mer av detta kök

Testa luckdesign, bänkskiva och handtag i vår simulator

Valet av kökslucka, bänkskiva och handtag formar köket. I vår simulator kan du prova dig fram i vårt breda sortiment och hitta det du gillar allra mest innan du går vidare och planerar just ditt kök.

Boka ett fysiskt möte med en återförsäljare

Mötet äger rum i butiken med den köksexpert du valt i bokningen. För det är just vad våra återförsäljare är, köksexperter. Med deras hjälp får du ett kök som passar just ditt hem och dina behov.

Rita ditt kök – kom igång och gör själv en egen första ritning

Här kan du snabbt och enkelt på egen hand rita ditt nya kök i din egen hemmiljö. Bra för dig som vill planera lite själv och få en grov ritning innan du går till en återförsäljare för vidare planering av ditt kök.

Köksinspiration Bistro ask brunbets/svart Unik köksö med minimalistiskt och avskalat intryck!
Köksinspiration Bistro ask brunbets Det nya svarta - träkök!