Ekkök

Köksinspiration Wood ek

Ballingslöv tipsar

Några rekommendationer från oss - Vad kan vara bra att tänka på när man väljer ett beige kök?

  • Ett kök i ek är tidlöst och hållbart. Du kommer kunna ha det länge utan att det blir omodernt.

  • Om du väljer ett ekkök med massiv trälucka kan du slipa ner den flertalet gånger och byta ytbehandling vilket är en hållbar investering i ditt hem.

  • Beroende på vilken bets eller lasyr du väljer på din kökslucka i ek kan du skapa olika uttryck i köket. En svartbetsad eklucka symboliserar modernt och minimalistiskt och en vitpigmenterad eklucka känns naturnära och varm.

  • Ett ekkök kommer från naturen, därför är det snyggt att matcha med en bänkskiva i naturtrogen look för att ta designen hela vägen.

Köksinspiration Gastro ek vitpigmenterad och Bistro varmgrå Se mer av detta kök
Köksinspiration Bistro ek svartbets Fenix grafitgrå Se mer av detta kök

Testa luckdesign, bänkskiva och handtag i vår simulator

Valet av kökslucka, bänkskiva och handtag formar köket. I vår simulator kan du prova dig fram i vårt breda sortiment och hitta det du gillar allra mest innan du går vidare och planerar just ditt kök.

Boka ett fysiskt möte med en återförsäljare

Mötet äger rum i butiken med den köksexpert du valt i bokningen. För det är just vad våra återförsäljare är, köksexperter. Med deras hjälp får du ett kök som passar just ditt hem och dina behov.

Rita ditt kök – kom igång och gör själv en egen första ritning

Här kan du snabbt och enkelt på egen hand rita ditt nya kök i din egen hemmiljö. Bra för dig som vill planera lite själv och få en grov ritning innan du går till en återförsäljare för vidare planering av ditt kök.

Köksinspiration Wood ek Selected Oak
Wood ek bets ljusbrun Vårlansering - Wood Ek bets ljusbrun
Köksmodell Wood Villa Grå