Fler produkter i denna produktkategori

Electrolux kylskåp ERE3977MAX

Varje smak, varje ingrediens och varje skapelse har en plats i den nya Electrolux CustomFlex® -kylen. Med ett unikt förvaringssystem kan du ändra dörrinteriören hur du vill.

Fristående, 185 cm
A++, 358L
Electroniska kontroller
MultiFlow - längre hållbarhet av maten
FreshZone - lågtemperarurlåda
CustomFlex inredning - anpassa den efter ditt eget behov
TasteGuard kolfilter - håller maten fräsch längre

Finns även som:
vit - ERE3977MAW

En kyl som kan anpassa sig efter dina ändrande behov

Vad du behöver i kylen kan ändras från vecka till vecka. Den här kylen har justerbara, halvdjupa glashyllor som ger förvaring med maximal flexibilitet.

Stabila temperaturer, bättre smak. Längre

MultiFlow garanterar en stabil temperatur. Maten behåller sin fräscha smak och textur mycket längre tack vare den snabba nedkylningen. 

Kött och fisk håller sig naturligt fräscht - dubbelt så länge

Detta kylskåp har en FreshZone®-lågtemperaturlåda som är 15% kallare än resten av kylskåpet. Lådan hjälper dig att hålla fisk och kött fräscht dubbelt så länge.

Kylskåp med platsbesparande flaskhylla

Denna smarta flaskhylla hjälper dig att bekvämt få plats med upp till fyra flaskor under glashyllan, samtidigt som du använder minimalt av det övriga utrymmet i kylskåpet. 

Varför välja CustomFlex®?

Varje ingrediens och varje rätt har en plats i den nya Electrolux CustomFlex® -frysen. Skräddarsy det unika förvaringssystemet på ditt sätt med lådor och galler som enkelt kan flyttas för att optimera plats och åtkomst. Nytt tänkande, fräscha råvaror, varje gång.

Fler bilder av Electrolux kylskåp ERE3977MAX