Köpa kök - hur går processen till?

NYTT KÖK FRÅN BALLINGSLÖV

Går du i tankar på att köpa nytt kök? Filmen illustrerar hur Ballingslöv hjälper dig igenom hela processen, från det att idén föds tills dess att montören fått allt på plats i ditt hem.

Köpa kök - hur går processen till?

Ett nytt kök från Ballingslöv är alltid personligt. Det är planerat för er och ert hem. Med våra kunniga återförsäljare vid er sida blir den kreativa processen att välja och köpa nytt kök roligt och ett minne för livet.

Vi har återförsäljare i hela Sverige, och du söker enkelt fram en butik nära dig genom att klicka på "återförsäljare" i toppmenyn.

 • Inspireras

  Inspireras

  Det finns massor av inspirationskällor att samla intryck och ideér från när man ska köpa nytt kök. Samla på dig alla intryck! Fotografera, notera och riv ut bilder. Varför inte bläddra bland inspirationsbilderna på Pinterest eller Instagram?

 • Katalog och Kökssimulator

  Katalog och Kökssimulator

  Kökskatalogen och kökssimulatorn fungerar också som utmärkta inspirationskällor. Ta mått i ditt eget kök och gör en enkel skiss med fönster, avlopp och fläktuttag markerade om du har möjlighet till detta. Annars löser vår återförsäljare det vid ett hembesök.

  Inspirationskällor

 • Känna

  Känna

  På det första köksmötet sitter du ned i lugn och ro med en av våra köksarkitekter. Ni tittar på dina inspirationsbilder och gör en analys av era behov och era möjligheter. I butiken kan du prova och se allt ni diskuterar.

 • Finansiering

  Finansiering

  Vi erbjuder givetvis ett bra finansieringsupplägg ifall du så önskar. Det har vi i samarbete med Ecster. Du kan snabbt och enkelt få besked av oss hur en finansieringslösning skulle se ut för dig. Tänk på att finansiering kan vara ett bra alternativ till att uppgradera ditt köp till det du verkligen vill ha om du under köpprocessen har kompromissat med något.

 • Köksinredning

  Köksinredning

  De fullt utdragbara lådorna som glider lätt även med tung last. Alla material för bänkskivor. Olika luckor i fullt uppbyggda visningskök. Mjukstängning, lådmotorer och belysningslösningar. Med vår kunniga personal vid din sida är det roligt med många val!

 • Välja

  Välja

  Tillsammans med köksarkitekten väljer du sedan metodiskt allt det som hör köket till. Köksluckor, lådor, bänkskivor, handtag, fläkt, tekniska tillbehör, vitvarupaket mm. Allt är enkelt när man vet hur man gör.

  Därför är våra återförsäljare inte bara ett showroom - de är köksspecialister. Personalen är utbildad för att lotsa dig rätt genom hela köksköpet och fram till den dag ditt nya kök är installerat och klart.

 • Planering

  Planering

  Vi lovar att flagga för de vanliga missarna i planeringen och istället visa hur just ditt kök blir ett funktionellt drömkök. Du får med dig en exakt 3D ritning och en komplett offert från din återförsäljare. Du får även möjlighet att uppleva ditt nya kök i Virtual Reality (VR) hos din återförsäljare genom den köksritning du och din köksarkitekt skapat.

  Tag gärna stöd av innehållet här på ballingslov.se om du vill se på något en gång till eller funderar över andra lösningar. Spara gärna ner dina favoriter under funktionen "Spara som favorit" på hemsidan.

 • Längta

  Längta

  När du bestämt dig, är det dags att färdigställa ordern. Du får ett preliminärt leveransdatum och vi börjar bygga ditt kök på fabriken i Ballingslöv.

  Dina skåp och lådor kommer färdigmonterade och körs ut i våra egna lastbilar av chaufförer som är certifierade i miljövänlig eco-driving. Vill du ha hjälp med installationen av köket så ordnar vi det också.
  Klicka för att läsa mer om montering.

 • Trygghet

  Trygghet

  Vi vill att du skall vara nöjd länge med ditt nya kök, och att vägen dit skall vara enkel och trygg. Därför kan du lita på att vi är lika delaktiga i alla steg – från planering till installation.

  Du drömmer, väljer och upplever. Vi sköter allt det praktiska och lovar att det blir rätt. Kalla det vardagsglädje om du vill!