Marmor

Det gröna marmorköket

Design: Jonas Lindvall i konceptuellt samarbete med Ballingslöv

Det röda marmorköket

Design: Jonas Lindvall i konceptuellt samarbete med Ballingslöv

Marmor

Marmor är ett hett material i inredningsbranschen just nu. Marmorns egenskaper gör den bland annat till ett riktigt bra val av bänkskiva. Vi har tagit det hela ett steg längre, och integrerat marmorn i precis hela köket. Jonas Lindvall berättar om det konceptuella samarbetet med Ballingslöv längre ner. Marmor som material används ganska flitigt i andra inredningsdetaljer också. Den här sidan illustrerar hur Ballingslöv valt att använda marmor i sina kök.

Jonas Lindvall

Om samarbetet mellan Jonas Lindvall och Ballingslöv

"Skarp minimalism i nya konceptkök av marmor!"
Jonas Lindvall är en av Sveriges ledande arkitekter och möbeldesigner. Jonas Lindvalls skapande kännetecknas av en tidlös elegans och närmast poetisk känsla för vackra linjer och färgval. Som designer har Lindvall ritat flera prisbelönta möbler, badrumsmöbler mm.
Ballingslövs nya konceptuella samarbete med Jonas Lindvall visar marmor i vacker Turtle Green och rödaktig Sequoia som utmanar på alla plan med sina unika design- och materialval. Samarbetet visar återigen att Ballingslöv ständigt ligger i framkant när det gäller nytänkande och innovation.
Marmorköken är en uppföljning på ett tidigare samarbete mellan Ballingslöv och Lindvall, där konceptköket var helt byggt i Carrara-marmor.

Vi finns på Instagram

Följ oss gärna på Instagram, där matar vi er med inspirerande idéer för kök. Här ser du det senaste flödet för #marmor.

@ballingslovab