Fler produkter i denna produktkategori

Grohe Essence 30270

1-grepps köksblandare. GROHE Essence-köksblandaren är den idealiska lösningen för kök med höga krav på prestanda och mångsidighet. Den är utformad med en elegant diskret utsida som ger köket ett tidlöst utseende.

Ytskikt: Krom
Modell: 30270
Design: Grohe

PRODUKTINFORMATION

Pipen går att vrida 360˚ för maximal flexibilitet, det utdragbara Comfort-duschhuvudet i solid metall har två alternativ – en standardstråle och en kraftfull stråle – som du kan växla mellan med en knapptryckning. GROHE EasyDock-systemet gör att duschhuvudet enkelt dras tillbaka på plats igen. Den här monoblockblandaren innehåller GROHE SilkMove-tekniken, som ger smidig och exakt styrning av vattenflöde och temperatur. Dessutom är den kromade GROHE StarLight-ytbehandlingen reptålig och ger en glänsande yta designad för att hålla länge.

Grohe
Köksblandare. Kvalitet, teknologi, design och miljövänlighet. Fyra varumärkesvärderingar som illustrerar GROHEs engagemang i att skapa exceptionella upplevelser. GROHE sätter standarden högt för att försäkra att du varje gång du sätter på en GROHE köksblandare ska kunna känna skillnaden.