Köksö

Köksö

Köksön har blivit omåttligt populär och en betydelsefull samlingspunkt i våra nordiska hem. Idag är köksön en plats där vi kan koppla av och trivas tillsammans, där vi finner glädje i vardagen och på helgen. Vid köksrenoveringar har köksön inspirerat till att gränsen mellan kök och vardagsrum långsamt försvunnit. Vi trivs i köket och kring vår köksö. Den funktionella aspekten speglas i att få mer bordsplats, arbetsyta och förvaring. Köksön kan även ha smarta funktioner som diskho, köksplatta eller ett mindre kylskåp som gör att du kan vara vänd mot din familj och vänner vid sammankomster. Det som bör uppmärksammas är att köksön har blivit mer som en egen möbel och behöver inte vara i samma design eller färg som övriga köket. När du planerar ditt nya kök är en fristående köksö ett tidsenligt och praktiskt val. Tänk nytt och skapa en köksö i form av ett L, eller ge plats åt fler sitt- och matplatser. Hur du än väljer att göra så kan du alltid inspireras av oss på Ballingslöv. Vi älskar nämligen köksön!

Köksö
Köksö Bistro Brunbets

Trendenser och Ballingslöv

Köksön är den naturliga samlingsplatsen i min vardag, säger Frida på Trendenser

Köksön på Trendenser blev så bra, säger Frida. Samarbetet med Ballingslöv mynnade ut i precis det jag letade efter: en modern och funktionell arbetsyta som vi gärna samlas kring.

Vi använder oss ofta av köksön vid mindre möten. När vi har mingel och events använder vi istället köksön till servering.
En multifunktionell samlingsplats, helt enkelt.

Vi finns på Instagram

Följ oss gärna på Instagram, där matar vi er med inspirerande idéer för kök och köksöar. Här ser du det senaste flödet för #köksö.

@ballingslovab

Köksöar - mer köksinspiration

Du kan hitta ännu mer inspiration om du besöker vårt inspirationsgalleri för kök.