Köksö

Köksö

En köksö ger extra funktion åt köket. Köksön fungerar dessutom utmärkt som samlingsplats. Runt köksön äter vi, umgås och lagar mat tillsammans. Smarta funktioner i köksön? Köksön utnyttjas ofta till en extra vask eller spis. Idag finns det många smarta funktioner som gör sig bra i en köksö. För dig är köksön kanske mer praktisk ifall du placerar kylskåpet eller diskmaskinen där.
För andra är en köksö med öppna hyllplan mer tilltalande. Köksön kan då fungera som vinhylla, bokhylla eller kanske rentav förvaring för vardagsporslin. Köksöns funktioner sätter du helt och hållet själv, men möjligheterna är oändliga! På denna sidan hittar du några av alla våra inspirerande lösningar för just köksö.

Alt text

Trendenser och Ballingslöv

Köksön är den naturliga samlingsplatsen i min vardag, säger Frida på Trendenser

Köksön på Trendenser blev så bra, säger Frida. Samarbetet med Ballingslöv mynnade ut i precis det jag letade efter: en modern och funktionell arbetsyta som vi gärna samlas kring.

Vi använder oss ofta av köksön vid mindre möten. När vi har mingel och events använder vi istället köksön till servering.
En multifunktionell samlingsplats, helt enkelt.

Vi finns på Instagram

Följ oss gärna på Instagram, där matar vi er med inspirerande idéer för kök och köksöar. Här ser du det senaste flödet för #köksö.

@ballingslovab

Köksöar - mer köksinspiration

Du kan hitta ännu mer inspiration om du besöker vårt inspirationsgalleri för kök.