Köksö

Köksö

Köksön har blivit omåttligt populär och en betydelsefull samlingspunkt i våra nordiska hem. Idag är köksön en plats där vi kan koppla av och trivas tillsammans, där vi finner glädje i vardagen och på helgen. Vid köksrenoveringar har köksön inspirerat till att gränsen mellan kök och vardagsrum långsamt försvunnit. Vi trivs i köket och kring vår köksö. Den funktionella aspekten speglas i att få mer bordsplats, extra arbetsyta och förvaring. Köksön kan även ha smarta funktioner för att kunna laga mat som diskho, spishäll eller ett mindre kylskåp som gör att du kan vara vänd mot din familj och vänner vid sammankomster. Det som bör uppmärksammas är att köksön har blivit mer som en egen möbel och inte behöver vara i samma design eller färg som övriga köket. När du planerar ditt nya kök är en fristående köksö ett tidsenligt och praktiskt val. Tänk nytt och skapa en köksö i form av ett L, eller ge plats åt fler sitt- och matplatser. Upptäck även vårt senaste koncept för köksöar – S45. Med S45 får köksön en modern och avskalad känsla. Hur du än väljer att göra så kan du alltid inspireras av oss på Ballingslöv. Vi älskar nämligen köksön!

Köksö Bistro vit S45

S45 är Ballingslövs senaste koncept för köksöar. S45 och ger en modern och avskalad känsla där fokus ligger på köksöns hörn och avslut och lång- och kortsidor möts i ett gerat hörn – 45 grader.

Köksö Bistro Brunbets

Ett stilrent kök med köksluckan Bistro ask brunbets och en stor köksö med smarta, infällda förvaringsutrymmen.

Trendenser och Ballingslöv

Köksön är den naturliga samlingsplatsen i min vardag, säger Frida på Trendenser

Köksön på Trendenser blev så bra, säger Frida. Samarbetet med Ballingslöv mynnade ut i precis det jag letade efter: en modern och funktionell arbetsyta som vi gärna samlas kring.

Vi använder oss ofta av köksön vid mindre möten. När vi har mingel och events använder vi istället köksön till servering.
En multifunktionell samlingsplats, helt enkelt.

Vi finns på Instagram

Följ oss gärna på Instagram, där matar vi er med inspirerande idéer för kök och köksöar. Här ser du det senaste flödet för #köksö.

@ballingslovab

Köksöar - mer köksinspiration

Du kan hitta ännu mer inspiration om du besöker vårt inspirationsgalleri för kök.