Vitt stilrent kök - Bistro

Klassiskt vitt kök, Bistro. Släta köksluckor med något avrundad kant. Bistro finns i åtta färger, och är en slät kökslucka som det är lätt att använda i många stilar. Kombinera till exempel med grosshandlarknoppar, sobert svarta bänkskivor och uppvinklad fläktkåpa för att skapa ett rymligt, stilrent och klassiskt kök som på bilden. Ett vitt kök är nästan som en vit målarduk!

Familjens budget

115.000 kr

Familjen berättar

"Ett vitt stilrent klassiskt kök där trevliga detaljer såsom den framdragna sockeln och handtagen skapar den känsla vi ville ha. Old school men ändå modernt.”

3 BRA SAKER MED KÖKET

  • 1

    Dubbla ugnar där den ena är en kombinationsugn med microfunktion.

  • 2

    Tåliga och prisvärda bänkskivor i laminat.

  • 3

    Den uppvinklade fläktkåpan skapar bra arbetsytor vid hällen.

  • Klassiskt vitt kök, Bistro. Släta köksluckor med något avrundad kant. Bistro finns i åtta färger, och är en slät kökslucka som det är lätt att använda i många stilar. Kombinera till exempel med grosshandlarknoppar, sobert svarta bänkskivor och uppvinklad fläktkåpa för att skapa ett rymligt, stilrent och klassiskt kök som på bilden. Ett vitt kök är nästan som en vit målarduk!

ETT URVAL AV PRODUKTER SOM VISAS I DENNA MILJÖ

I listan nedan lyfter vi fram några av de produkter som finns i bilden/bilderna. Dessa produkter finns i vårt sortiment, klicka på resp bild för att läsa mer om den specifika produkten.