Kök utan handtag - Stil

Ett kök utan handtag men med mycket stil. Luckan Stil har integrerade grepplister i vitt eller aluminium vilket ger ett modernt intryck och gör det möjligt att stå nära arbetsytorna. Rådgör gärna med våra köksarkitekter när du skall välja bänkskivor och andra tillbehör. De har stor erfarenhet och kan visa många alternativ som gör ditt nya kök extra fint, ett kök utan handtag lämnar gott om plats för andra utsmyckningar.

Familjens budget

130.000 kr

Familjen berättar

"Underbart att få in ett ljust och modernt kök då det tidigare var 30 år gammalt. Även vår snickare jublade då skåpen kom färdigmonterade. Smidig montering.”

3 BRA SAKER MED KÖKET

 • 1

  Greppet i luckan är enkelt att rengöra.

 • 2

  Köksön fungerar som en jättebra avställningsyta.

 • 3

  Lådor med fullutdrag som ger en bra överblick över vad vi har i skåpen.

 • Ett kök utan handtag men med mycket stil. Luckan Stil har integrerade grepplister i vitt eller aluminium vilket ger ett modernt intryck och gör det möjligt att stå nära arbetsytorna. Rådgör gärna med våra köksarkitekter när du skall välja bänkskivor och andra tillbehör. De har stor erfarenhet och kan visa många alternativ som gör ditt nya kök extra fint, ett kök utan handtag lämnar gott om plats för andra utsmyckningar.

 • Film: våra skåp kommer färdigmonterade hem till dig.

ETT URVAL AV PRODUKTER SOM VISAS I DENNA MILJÖ

I listan nedan lyfter vi fram några av de produkter som finns i bilden/bilderna. Dessa produkter finns i vårt sortiment, klicka på resp bild för att läsa mer om den specifika produkten.