Vitt lantkök - Gastro

Klassiskt vitt lantkök, Gastro. Köksluckor med ram, spegel och rak ytterkant. Våra köksarkitekter hjälper dig gärna att kombinera avställningsytor, förvaring, teknik och belysning så att ditt kök är både vackert och funktionellt. Ett vitt lantkök som på bilden är roligt att kombinera med vintagefynd och nya familjeklenoder, men det överlåter vi åt dig.

Familjens budget

170.000 kr

Familjen berättar

"Vi har fått ett kök som ger en nostalgisk känsla av gamla platsbyggda kök och köpmansdiskar, men som samtidigt innehåller nutidens alla smarta och bra funktioner.”

3 BRA SAKER MED KÖKET

 • 1

  Ett bänkstående vitrinskåp rymmer massor av glas, skålar mm.

 • 2

  Kombinationen av handtag och knoppar ger ett mer lekfullt intryck.

 • 3

  Framdragen sockel och lådindelning skapar en känsla av köpmansdisk.

 • Klassiskt vitt lantkök, Gastro. Köksluckor med ram, spegel och rak ytterkant. Våra köksarkitekter hjälper dig gärna att kombinera avställningsytor, förvaring, teknik och belysning så att ditt kök är både vackert och funktionellt. Ett vitt lantkök som på bilden är roligt att kombinera med vintagefynd och nya familjeklenoder, men det överlåter vi åt dig.

 • Film: Tillverkning av ramluckor i Ballingslöv

ETT URVAL AV PRODUKTER SOM VISAS I DENNA MILJÖ

I listan nedan lyfter vi fram några av de produkter som finns i bilden/bilderna. Dessa produkter finns i vårt sortiment, klicka på resp bild för att läsa mer om den specifika produkten.