Vita kök - Birka

Vita kök är en klassisk favorit hos många. Rummet känns ljust och rent, och vita kök kan enkelt förändras efter säsong med personliga detaljer och accentfärger. Material och tillbehör kommer till sin rätt vilket gör vita kök tidlösa. På bilden kombineras luckan Birka med bänkskiva och vägg i kompositsten Eco Stone/ Cenere och en blandare från Vola.

Familjens budget

140.000 kr

Familjen berättar

"Den vita luckan med en fasad kant känns som ett säkert val. Vi valde att satsa på tunna, tåliga skivor i kompositsten. Kostade lite mer men det var en sak vi verkligen ville ha i vårt nya kök.”

3 BRA SAKER MED KÖKET

 • 1

  Att låta bänkskivan gå upp på väggen och även fungera som stänkskydd.

 • 2

  Skafferiskåpet som ger en tydlig överblick över innehållet.

 • 3

  Hörnskåpet med 3 lådor som erbjuder fantastisk förvaring.

 • Vita kök är en klassisk favorit hos många. Rummet känns ljust och rent, och vita kök kan enkelt förändras efter säsong med personliga detaljer och accentfärger. Material och tillbehör kommer till sin rätt vilket gör vita kök tidlösa. På bilden kombineras luckan Birka med bänkskiva och vägg i kompositsten Eco Stone/ Cenere och en blandare från Vola.

 • Fräsning av luckor i Ballingslöv

ETT URVAL AV PRODUKTER SOM VISAS I DENNA MILJÖ

I listan nedan lyfter vi fram några av de produkter som finns i bilden/bilderna. Dessa produkter finns i vårt sortiment, klicka på resp bild för att läsa mer om den specifika produkten.