Kök från Ballingslöv

Kök från Ballingslöv - mångfacetterat och utan gränser

Ett kök från Ballingslöv kan ta många olika former och uttryck. Ett kök är inte bara en kökslucka och en bänkskiva, det är så mycket mer. Det är detaljerna som formar helheten brukar vi ju säga, och så är det även i köket. Ballingslöv har plockat fram olika tillbehörskoncept som hjälper dig att sätta den där säregna prägeln och känslan i köket. Du kan läsa mer om vårt sortiment och våra tillbehörskoncept nedan.

Kök från Ballingslöv - System 10

System 10

System 10 är ett tillbehörskoncept som skapar kök med möbelkänsla.
Vi ville bygga köket på ett arkitektoniskt sätt, där de olika modulerna lyfts fram och äger sin egen form. Konceptet System 10 är baserat på olika snickeritillbehör som alla är 10 mm tjocka. Genom att infoga smala distanser och frisidor kan man skapa linjer och geometrier i köket. Detta tycker vi skapar ett modernt kök med möbelkänsla.

Samtliga tillbehör i System 10 är anpassade för vår 768 mm höga köksstomme.

Kök från Ballingslöv - Classic

Classic

Classic är ett tillbehörskoncept som vi tagit fram för att kunna återskapa känslan av det gamla klassiska platsbyggda köket. De mer tilltagna distanserna och frisidorna är hela 25 mm tjocka, enbart för att förstärka intrycket av det gedigna i ett kök byggt på plats. Den framdragna sockeln värnar också om svunna tider, förr lät man nämligen golvlisten fortsätta runt det platsbyggda köket för att rama in hela rummet.

Samtliga tillbehör i Classic är anpassade för vår 768 mm höga köksstomme.

Kök från Ballingslöv - Standard

Standard

Vårt Standard sortiment har utvecklats och formats under många år, det är väl inarbetat och erbjuder ett enormt stort utbud. Sortimentet innefattar, förutom ett brett utbud av köksluckor, även en uppsjö av kökstillbehör och köksinredning anpassade för vår 719 mm höga köksstomme. Kökstillbehören är tänkta att komplettera köksluckorna och skapa eleganta, funktionella lösningar för köket.

Samtliga kökstillbehör och samtlig köksinredning i Standard är anpassade för vår 719 mm höga köksstomme.

Kök från Ballingslöv - Tradition

Tradition

Tradition är ett tillbehörskoncept som består av detaljer inspirerade av det gamla traditionella herrgårdsköket. Alla tillbehör i Tradition håller väldigt hög hantverkskvalitet och är utformade så att de passar väldigt bra tillsammans. Från golv till tak, med Tradtion ger vi dig möjligheten att bygga ett mycket personligt och genomarbetat kök med vackra detaljer från förr.

Samtliga tillbehör i Tradition är anpassade för vår 719 mm höga köksstomme.