Kök från Ballingslöv

Kök från Ballingslöv - mångfacetterat och utan gränser

Ett kök från Ballingslöv kan ta många olika former och uttryck. Ballingslöv erbjuder två olika stomplattformar och har utvecklat olika tillbehörskoncept till dessa. Du kan läsa mer om våra stomplattformar och våra olika tillbehörskoncept nedan.

Våra olika köksstommar

Vårt kökssortiment är indelat på två olika stomplattformar. De olika plattformarna har olika förutsättningar gällande lådindelning, tillbehörskoncept mm. Det största sortimentet har vi under stomplattformen "STANDARD" som är 719 mm hög. Stomplattformen "HÖG" är 768 mm hög och har ett sortiment som är avsevärt mindre. För att få en enkel och tydlig bild av vad som skiljer köksstommarna åt, klicka på länken "VÅRA 2 KÖKSSTOMMAR" nedan.

Kök från Ballingslöv - köksstomme STANDARD

Köksstomme "STANDARD"

Vårt sortiment under stomplattformen "STANDARD" har utvecklats och formats under många år och erbjuder ett enormt utbud av köksluckor i olika färg- och träutföranden. Till stomplattformen "STANDARD", som är 719 mm hög, finns även tillbehörskonceptet "Tradition" för den som önskar.

Innehåller 207 st valbara köksskåp.

Kök från Ballingslöv - köksstomme HÖG

Köksstomme "HÖG"

Vårt sortiment under stomplattformen "HÖG" är inte lika omfattande i form av köksluckor, färg- och träutföranden som vårt "STANDARD" sortiment. Till stomplattformen "HÖG", som är 768 mm hög, finns tillbehörskoncepten "System 10" och "Classic" för den som önskar.

Innehåller 62 st valbara köksskåp.

Våra olika tillbehörskoncept

Ni har möjligheten att förädla köket med våra olika tillbehörskoncept. De förändrar designutrycket på ditt kök. Vi erbjuder 3 olika tillbehörskoncept.

Kök från Ballingslöv - Tradition

Tradition

Tradition är ett tillbehörskoncept som består av detaljer inspirerade av det gamla traditionella herrgårdsköket. Alla tillbehör i Tradition håller väldigt hög hantverkskvalitet och är utformade så att de passar väldigt bra tillsammans. Från golv till tak, med Tradtion ger vi dig möjligheten att bygga ett mycket personligt och genomarbetat kök med vackra detaljer från förr.

Samtliga tillbehör i Tradition är anpassade för köksstomme "STANDARD".

Kök från Ballingslöv - Classic

Classic

Classic är ett tillbehörskoncept som vi tagit fram för att kunna återskapa känslan av det gamla klassiska platsbyggda köket. De mer tilltagna distanserna och frisidorna är hela 25 mm tjocka, enbart för att förstärka intrycket av det gedigna i ett kök byggt på plats. Den framdragna sockeln värnar också om svunna tider, förr lät man nämligen golvlisten fortsätta runt det platsbyggda köket för att rama in hela rummet.

Samtliga tillbehör i Classic är anpassade för köksstomme "HÖG".

Kök från Ballingslöv - System 10

System 10

System 10 är ett tillbehörskoncept som skapar kök med möbelkänsla.
Vi ville bygga köket på ett arkitektoniskt sätt, där de olika modulerna lyfts fram och äger sin egen form. Konceptet System 10 är baserat på olika snickeritillbehör som alla är 10 mm tjocka. Genom att infoga smala distanser och frisidor kan man skapa linjer och geometrier i köket. Detta tycker vi skapar ett modernt kök med möbelkänsla.

Samtliga tillbehör i System 10 är anpassade för köksstomme "HÖG".