Kök

SYSTEM 10

Geometri | Ramar in | Delar av | Skapar kontraster

Läs mer om System 10

Vi har en mängd
köksmodeller...

...i många träutföranden,
och ännu fler färgutföranden!

Till våra köksmodeller

Ett nytt kök
från Ballingslöv

Våra duktiga återförsäljare hjälper dig genom hela processen!

Läs mer här

Kök från Ballingslöv

I mer än 85 år har vi byggt kök med omsorg, kvalitet och stor lyhördhet. Vi har sett de flesta planlösningar och antagit många utmaningar och hunnit optimera detaljer som passar olika kök. I vårt sortiment finns traditionella kök och framtida designklassisker. Vi vet kort sagt en hel del om kök.

Kökslåda - nyhet!

Köksskåp

Här hittar ni alla skåp i vårt stora kökssortiment.

Hjälp med montering?

Här hittar du alla anvisningar och instruktionsfilmer.

Designa ditt kök

Inspireras och testa dig fram i vår helt nya kökssimulator.

Köksinspiration från Ballingslöv

Här hittar du köksinspirerande lösningar för moderna, klassiska, lantliga och färgglada kök. Alla har sin stil och sina funktionsbehov, då kommer Ballingslövs stora anpassningsbara sortiment för kök väl till pass.

Våra kataloger

Bläddra bland inspirerande kökslösningar i våra fina kataloger.

Hitta köksåterförsäljare

Vi har återförsäljare i hela Sverige.

Kök från Ballingslöv - mångfacetterat och utan gränser

Ett kök från Ballingslöv kan ta många olika former och uttryck. Ett kök är inte bara en kökslucka och en bänkskiva, det är så mycket mer. Det är detaljerna som formar helheten brukar vi ju säga, och så är det även i köket. Ballingslöv har plockat fram olika tillbehörskoncept som hjälper dig att sätta den där säregna prägeln och känslan i köket. Du kan läsa mer om våra tillbehörskoncept nedan.

Kök från Ballingslöv - System 10

System 10

System 10 är ett tillbehörskoncept som skapar kök med möbelkänsla.
Vi ville bygga köket på ett arkitektoniskt sätt, där de olika modulerna lyfts fram och äger sin egen form. Konceptet System 10 är baserat på olika snickeritillbehör som alla är 10 mm tjocka. Genom att infoga smala distanser och frisidor kan man skapa linjer och geometrier i köket. Detta tycker vi skapar ett modernt kök med möbelkänsla.

Samtliga tillbehör i System 10 är anpassade för vår 768 mm höga köksstomme, och kan endast användas ihop med köksluckorna Bistro och Gastro.

Kök från Ballingslöv - Classic

Classic

Classic är ett tillbehörskoncept som vi tagit fram för att kunna återskapa känslan av det gamla klassiska platsbyggda köket. De mer tilltagna distanserna och frisidorna är hela 25 mm tjocka, enbart för att förstärka intrycket av det gedigna i ett kök byggt på plats. Den framdragna sockeln värnar också om svunna tider, förr lät man nämligen golvlisten fortsätta runt det platsbyggda köket för att rama in hela rummet.

Samtliga tillbehör i Classic är anpassade för vår 768 mm höga köksstomme, och kan endast användas ihop med köksluckorna Bistro och Gastro.

Kök från Ballingslöv - Tradition

Tradition

Tradition är ett tillbehörskoncept som består av detaljer inspirerade av det gamla traditionella herrgårdsköket. Alla tillbehör i Tradition håller väldigt hög hantverkskvalitet och är utformade så att de passar väldigt bra tillsammans. Från golv till tak, med Tradtion ger vi dig möjligheten att bygga ett mycket personligt och genomarbetat kök med vackra detaljer från förr.

Samtliga tillbehör i Tradition är anpassade för vår 719 mm höga köksstomme, vi rekommenderar att tillbehören används ihop med köksluckan Meny.

Vi finns på Instagram

Följ oss gärna på Instagram, där matar vi er med inspirerande idéer för kök. Här ser du det senaste flödet för #kök.

@ballingslovab