Kampanj pågår

Läs mer om kampanjen
Kampanj pågår

Kundomdömen

Här delar vi våra kunders olika köpupplevelser. Dessa recensioner ger dig insikt i hur vi strävar efter att skapa minnesvärda och tillfredsställande stunder för varje individ.

Michael har lämnat ett omdöme:

"Trevliga och kompetent personal!"

Christian har lämnat ett omdöme:

"Vi fick hjälp av Fredrik och han kom med kloka synpunkter och bra råd angående våra önskemål. Vi är mycket nöjda med slutresultatet. De föreslagna vitvarorna var för dyra för oss så vi köpte alternativa produkter på annat håll."

Maj har lämnat ett omdöme:

"Hjälpsam och trevlig personal, bra kvalitet på produkterna."

Anna har lämnat ett omdöme:

"Jättebra service av kompetent och tillmötesgående köksarkitekt. Var väldigt nöjd med utbudet, kvaliteten och priset. Kommer definitivt köpa mitt nya kök här."

Michael har lämnat ett omdöme:

"Jättebra och proffsig affär och trevlig och bra personal, man får professionella råd och vi var supernöjda med bemötandet när vi kom ditt."

Kent har lämnat ett omdöme:

"Snygg utställning och bra bemötande med proffsigheten, jag gillar detta."

Hur vi samlar in och presenterar kundomdömen? Vi uppskattar och värdesätter varje kundrecension som delas på vår sida. Det är viktigt att notera att de recensioner som presenteras här utgör ett positivt urval och kan därför inte nödvändigtvis återspegla alla våra kunders åsikter. Vi strävar efter att erbjuda en transparent plattform för våra användare, och även om vi gläds åt de positiva recensionerna, välkomnar vi också konstruktiv feedback för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och för att ni delar era erfarenheter med oss.

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

Kök

Kök

Går du i tankar på att köpa nytt kök? Här hjälper vi er med att välja ett nytt kök till ert hem. Vi ger er mängder med köksinspiration och de allra bästa förutsättningarna vid val av ny köksinredning så som nya köksluckor, bänkskivor, diskbänk, köksbelysning och vitvaror.

Köksinspiration
Bad

Bad

. Moderna badrum med våra badrumsmöbler, vår badrumsinredning och vår badrumsförvaring är grundade i en vision om att erbjuda innovativ och funktionell design. Ledorden i vårt utvecklingsarbete är ”Enkelt att köpa – lätt att älska”.

Förvaring

Förvaring

Hos Ballingslöv finns det gott om inspiration för garderober med och utan skjutdörrar. Här hittar du både moderna och klassiska skjutdörrar till din garderobslösning.

Ta en virtuell rundtur i vår utställning

Ta en virtuell rundtur i vår utställning

I vår utställning visar vi upp ett brett urval av lösningar för köket, badrummet och garderoben.

Till rundturen