Ballingslöv Lund

Traktorvägen 19, 226 60 Lund

Våra tjänster

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

Kök

Kök

Med Ballingslövs stora produktsortiment har vi ett stort utbud av kökslösningar att erbjuda er. Vi har allt från moderna minimalistiska kök till lantliga kök med knopplister och shaker moduler. I vårt sortiment har vi garanterat något som faller just er i smaken! Kontakta oss redan idag, så vi kan starta resan till ert färdiga drömkök!

Bad

Bad

Ballingslöv har även ett fantastiskt sortiment utav badrumsinredning. Kommoder och skåp med modern design som gör det där lilla extra för känslan i ert hem. Färgerna och faner är samma som vissa av våra köksluckor, därav kan man matcha badrumsinredningen med köket för att skapa harmoni i hela hemmet!

Förvaring

Förvaring

Vi har även ett sort sortiment av förvaringsinredning. Allt från den där walk in closeten ni alltid drömt om till skjutdörrarna som kan dölja tvätt och tork i tvättstugan. Eller varför inte få en smart inredning i hallen med våra praktiska skjutdörrar? Inredningen kan anpassas i djup, vilket är en stor fördel om man vill utnyttja en mindre yta. Ta kontakt med oss så hjälper vi er planera er nya inredning!