Kampanj pågår

Läs mer om kampanjen
Kampanj pågår

Kundomdömen

Här delar vi våra kunders olika köpupplevelser. Dessa recensioner ger dig insikt i hur vi strävar efter att skapa minnesvärda och tillfredsställande stunder för varje individ.

Inger H har lämnat ett omdöme:

"Vi är så nöjda med vårt kök och med er professionella kunskap och bemötande så vi rekommenderar er till alla."

Anders G har lämnat ett omdöme:

"Vi är särskilt nöjda med vår kontakt, det proffsiga bemötandet samt kvalitén på köket!"

Martin K har lämnat ett omdöme:

"Elina är serviceminded ut i fingerspetsarna! Hon är en snabb och skicklig köksdesigner, inte minst tålmodig då man som extra jobbig kund haft 1000 frågor. Beskrev hela processen från beställning till leverans och fanns alltid där om man hade frågor."

Annica F har lämnat ett omdöme:

"Vi är mycket nöjda med bemötandet och Elinas stora engagemang i vårt köksprojekt. Kreativa lösningar, en god känsla för hur vi vill använda köket och vad vi vill förmedla med det. "

Anders T har lämnat ett omdöme:

"Vi valde ut några leverantörer som vi trodde på och pratade med dem. Hos er fick vi det bästa bemötandet och därmed den bästa upplevelsen. "

Helena S har lämnat ett omdöme:

"Vi är så nöjda med slutresultatet! Hade aldrig anat att mina idéer kunde bli så bra i verkligheten! Servicen från Olivia & hantverkarna är som en fantastisk julklapp!"

Ann-Brit S har lämnat ett omdöme:

"Vi gillade det mycket personliga mötet i butiken. Snabbhet & kunskap om Ballingslövslövs olika val & tillval. Vi rekommenderar gärna Ballingslöv i Linköping”. "

Bibbi M har lämnat ett omdöme:

"Olivia var fantastiskt duktig, kunnig & hjälpsam. Förklarade vad man behövde tänka på. Viktigt med kunnig personal"

Evelina S har lämnat ett omdöme:

"Vi är nöjda med vår säljare Olivia. Trevlig, tillmötesgående & ärlig!"

Hampus L har lämnat ett omdöme:

"Vi gillade bemötandet, kunskapen om produkten, uppritningen av köket & de bra lösningarna."

Hur vi samlar in och presenterar kundomdömen? Vi uppskattar och värdesätter varje kundrecension som delas på vår sida. Det är viktigt att notera att de recensioner som presenteras här utgör ett positivt urval och kan därför inte nödvändigtvis återspegla alla våra kunders åsikter. Vi strävar efter att erbjuda en transparent plattform för våra användare, och även om vi gläds åt de positiva recensionerna, välkomnar vi också konstruktiv feedback för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och för att ni delar era erfarenheter med oss.

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

KÖK

KÖK

Funderar ni på ett nytt kök? Vi hjälper er i processen att välja det perfekta köket för just ert hem. Vårt mål är att erbjuda rikligt med inspiration för köket och de finaste möjligheterna när det kommer till att välja ny köksinredning.

BADRUM

BADRUM

Vi kan så mycket mer än bara kök. Vi har ett fantastiskt sortiment av inspirerande badrumsmöbler och badrumsinredning för olika förutsättningar och önskemål avseende stil, badrummets utformning och storlek samt din budget.

FÖRVARING

FÖRVARING

Våra skjutdörrslösningar är vackra såväl på insidan som på utsidan. Skjutdörrarna anpassas alltid efter just dina mått för att skapa en så elegant lösning som möjligt. Som komplement erbjuder vi såklart även ett stort sortiment av garderobsinredning.

REFERENSER

Titta gärna på våra referensobjekt, här kan du hämta en hel del inspiration samtidigt som du får en känsla för kvalitén och kreativiteten i det vi hjälper våra kunder med.

Vill du också bli en av våra nöjda kunder?
Boka in ett kostnadsfritt möte med oss på länken nedan, så tar vi det därifrån.