Projekt

Projekt

Dagens projektomfattning vad gäller kök, badrum och förvaring är ofta komplex. Vi är experter på att hjälpa dig som kund genom hela denna process. Det handlar om att tillmötesgå beställare och slutkund med personliga val, ofta för varje enskild bostadsinnehavare.

Kök med maximal livslängd

Kök med maximal livslängd

Hållbarhet har varit i Ballingslövs DNA sedan företaget startade 1929. All vår tillverkning sker i skånska Ballingslöv – nära våra kunder och nära våra samarbetspartners. På samma plats har vi i snart 100 år skapat kökslösningar som håller över tid avseende både utseende, design och inte minst kvalitet.

Referensprojekt: Övre Vasastaden

Referensprojekt: Övre Vasastaden

Vi känner oss extra stolta att vi har varit med & levererat kök, badrum & förvaring till Linköpings nya stadsdel Övre Vasastaden tillsammans med Botrygg.

  • Här har vi fått visa på vår förmåga att ha flera bollar i luften då antalet lägenheter var många och tillvalen likaså.
  • Spännande år med mycket erfarenhet i bagaget av ett nära samarbete med inköpare, platschefer och tillvalskunder!

Omdömen från några av våra kontakter inom B2B

  • Inköpare Botrygg AB
- ”Olivia sätter kunden i fokus genom att vara lyhörd, flexibel och snabb att återkoppla. Olivia arbetar proaktivt, lösningsorienterat och har varit en viktig del i våra stora projekt”.
  • Fredric C, Malmslätts kakel
- ”Mycket proffsig & noggrann personal hos Ballingslöv Linköping! Vi får snabba svar på våra frågor & det är aldrig några problem”.
  • André F, Stångåhantverkarna AB
- ”När vi beställer kök och badrum från Olivia och Elina får vi ovärderlig hjälp med idéer och unika lösningar. Vi känner oss lugna genom projekten då vi vet att de ej missar någonting och kan förutse minsta problem med hjälp av sin erfarenhet”.

Våra projektsäljare i Linköping