Kampanj pågår

Läs mer om kampanjen
Kampanj pågår

Kundomdömen

Här delar vi våra kunders olika köpupplevelser. Dessa recensioner ger dig insikt i hur vi strävar efter att skapa minnesvärda och tillfredsställande stunder för varje individ.

Sören A har lämnat ett omdöme:

"Komplett kök med lösning dom passade oss mycket bra."

Avlösa A har lämnat ett omdöme:

"Servicevänlighet utöver det vanliga! Tomas på Ballingslöv Jönköping är verkligen lätt att ha att göra med och en fröjd att handla av."

Renate K har lämnat ett omdöme:

"Bra och proffsigt bemötande. Kunnig och trevlig personal. Tomas som vi pratade med hjälpte oss på ett mycket bra sätt. Vi hade förväntningar att Ballingslöv skulle vara bästa alternativet. Tittade även på Marbodal och Kvik, men fick en sämre känsla av deras produkter. Det var till sist lätt att välja Ballingslöv med den hjälp vi fick där. Det nya köket har verkligen motsvarat våra förväntningar. Ballingslöv i Jönköping hade också en bra dialog med den snickare som vi valde, vilket också underlättade processen."

Lars E har lämnat ett omdöme:

"Vi fick ett mycket proffsigt intryck av Balingslöv Jönköping. De lyssnade in oss, våra önskemål och tankar. Återkopplade och bollade sina ideér, tankar och erfarenheter och kombinerade det med miljön runt sommarstugan. Faktum är att de lyckades träffa mitt i prick layout/setupmässigt med några mindre justeringar/omplaceringar. Våra förväntningar var ganska höga då vi har Ballingslöv i vårt hemmakök. Ballingslöv motsvarade våra förväntningar. Vi köpte ett kök inklusive vitvaror till vår nybyggdda sommarstuga. Köket är i skrivande stund inte monterat än men vi är övertygade om att det kommer bli jättebra. Vi kan verkligen rekommendera Ballingslöv och Johan Molinders expertis i liknande projekt."

Ola A har lämnat ett omdöme:

"Väldigt hjälpsamma! Bra bärhjälp och service!"

Anna-Sara L har lämnat ett omdöme:

"Trevligt bemötande!"

Annica A har lämnat ett omdöme:

"Behövde en ny kökskran - började sökandet på Ikeas köksavdelning - mycket att välja på! Sen blev det en tur till Solåsen och Tomas - alltid professionellt bemötande, sen den dag mitt Ballingslövkök monterades för 11 år sedan - och ff högaktuellt - får alltid beröm för det. Det blev en dyr TapWell på studs - snabbt levererat - jättenöjd med kranen - so far!"

Linnea G har lämnat ett omdöme:

"Jättebra bemötande och service"

Jakob A har lämnat ett omdöme:

"Fantastisk service och i synnerhet en professionalitet som med pedagogik och visualisering gjorde att det var busenkelt för mig att se och förstå vad jag beställt och hur resultatet skall blir! Tomas Franzén Jönköping rekommenderar jag starkt !!"

Marie & har lämnat ett omdöme:

"Snyggt, dyrt men väldigt bra 👍"

Åsa A har lämnat ett omdöme:

"Är jättenöjd med proffsigt bemötande och olika förslag på lösning till vårt nya kök i sommarstuga. Valde Bistro i varmgrått"

Siv R har lämnat ett omdöme:

"Mycket bra bemötande och hjälp att välja en kompositskiva. Glad och positiv personal."

Dan F har lämnat ett omdöme:

"Trevligt bemötande av kunnig personal. Mycket noggrann med detaljer. Mycket nöjd med helheten. Vi köpte förvaring sen har vi haft möten ang. kök och tvätt i vårt nybyggda hus."

Anita K har lämnat ett omdöme:

"Tack för snabb och bra service."

Mariette M har lämnat ett omdöme:

"Bra. Engagerad..Informativt. Fin utställning."

Christer H har lämnat ett omdöme:

"Kök. Bra och överskådlig ritning. Fått hjälp med förvaring av vitvaror, kanon!"

Hur vi samlar in och presenterar kundomdömen? Vi uppskattar och värdesätter varje kundrecension som delas på vår sida. Det är viktigt att notera att de recensioner som presenteras här utgör ett positivt urval och kan därför inte nödvändigtvis återspegla alla våra kunders åsikter. Vi strävar efter att erbjuda en transparent plattform för våra användare, och även om vi gläds åt de positiva recensionerna, välkomnar vi också konstruktiv feedback för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och för att ni delar era erfarenheter med oss.

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

Kök

Kök

Vi har i snart 10 år hjälpt våra kunder att förverkliga sina köksdrömmar. Vårt breda och flexibla sortiment samt vår gedigna kunskap gör att ingen köksutmaning är för stor.

Badrum

Badrum

Vi kan så mycket mer än kök. Vi har även ett fantastiskt sortiment av badrumsmöbler för alla typer av badrum.

Skjutdörrar

Skjutdörrar

Vi kan även erbjuda ett brett sortiment av skjutdörrar som millimeter-anpassas efter just dina önskemål. Men som alla vet så är det insidan som räknas och vi kan därför erbjuda ett flexibelt och brett sortiment av inredning till din förvaringslösning. Allt för att underlätta din vardag.