Kampanj pågår

Läs mer om kampanjen
Kampanj pågår

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

Besök vårt showroom

Vi har ett showroom på ca450 m² fylld med inspirerande lösningar för köket, badrummet och garderoben.

Se mer här
Kök

Kök

Kök i lantlig, klassisk eller modern stil ? Vi hjälper dig designa ditt drömkök. Ett litet axplock av det vi kan erbjuda både ur färg och formperspektiv hittar du när du kikar runt bland våra bilder här på hemsidan. Vi har naturligtvis mycket mer att visa i vår butik. Välkomna in till oss på Mölndalsvägen 28. Parkering finner ni kostnadsfritt framför vår butik.

Bad

Bad

Ett badrum ska vara ett rum att trivas i, många anser att det är hemmets viktigaste rum.
Vår badrumsinredning är grundad i en vision om att erbjuda innovativ & funktionell design. Välkomna in och kika på vårt sortiment. Hos oss finner du inspiration, goda råd och vägledning till ditt badrum.

Förvaring

Förvaring

Med Ballingslövs skjutdörrar och garderober är det lätt att hålla ordning och reda. Våra skjutdörrar tar minsta möjliga plats samtidigt som de ger ett fräscht och stilrent intryck. Valfriheten ger dig oändliga möjligheter att matcha hemmets inredningsstil och skapa den perfekta designen. Till utsidan erbjuder vi givetvis en mängd genomtänkta och stilrena funktioner på insidan, high end garderobsinredning för alla behov med andra ord.