Från vision till verklighet

I hjärtat av varje förvandling av ett hem står drömmen om ett nytt, vackert och funktionellt kök. För fyra år sedan tog vi på Ballingslöv Bromma steget att förverkliga dessa drömmar genom att starta ett byggbolag som specialiserar sig på att montera kök åt våra Ballingslöv-kunder. Som ett enskilt bolag, men med ett nära samarbete med Ballingslöv Bromma, har vi skapat en unik helhetslösning som sträcker sig långt bortom traditionella köksrenoveringar.

Från första tanken till sista skruven
Våra projektledare har som roll att vara länken mellan våra kunder och säljare, och att se till att varje steg i renoveringsprocessen flyter på smidigt. Från den första tanken till den sista skruven, är vi vid din sida för att säkerställa att din vision blir verklighet. Detta upplägg har blivit mycket uppskattat bland våra kunder, där majoriteten väljer oss för att ta hand om hela deras köksprojekt.

Låt oss visa vägen

Låt oss visa vägen

För dig boende i Bromma med omnejd så som Solna, Vällingby, Hässelby och Spånga vill vi inspirera till ett nytt kök. Vi tror på att lyssna och anpassa oss efter våra kunders behov och drömmar. Det nära samarbete mellan byggbolag och Ballingslöv Bromma gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna. Oavsett om du drömmer om ett minimalistiskt kök med enkla linjer eller ett traditionellt kök fyllt med värme och charm, har vårt team kunskapen och erfarenheten för att göra din vision till verklighet.

Välj oss för din nästa köksrenovering, och låt oss visa dig vägen, från första tanke till sista skruv. Med Ballingslöv Bromma är ditt drömkök inom räckhåll!