Kampanj pågår

Läs mer om kampanjen
Kampanj pågår

Kundomdömen

Här delar vi våra kunders olika köpupplevelser. Dessa recensioner ger dig insikt i hur vi strävar efter att skapa minnesvärda och tillfredsställande stunder för varje individ.

Julia har lämnat ett omdöme:

"Vi är särskilt nöjda med det trevliga bemötande och bra service. Känt trygghet under processen."

Ann-Sofie har lämnat ett omdöme:

"Svårt att säga vad som blev bäst eftersom allt blev toppen! Fortsätt som ni gör nu!"

Jan har lämnat ett omdöme:

"Jag är särskilt nöjd med den utförliga genomgången av säljaren och hennes engagemang."

Lotta har lämnat ett omdöme:

"Ni är helt suveräna i ert engagemang, fick känsla av att ni viste vad ni pratade om och var ärliga i era råd. Detta bidrog till att vi valde just er!"

Daniel har lämnat ett omdöme:

"Milos noggrannhet och hennes förmåga att göra de önskemål vi hade till att det blev ännu bättre än vad vi kunde önska."

Anna har lämnat ett omdöme:

"Är särskilt nöjd med kökssäljaren som varit en trygghet under hela vårt köksbygge."

Hur vi samlar in och presenterar kundomdömen? Vi uppskattar och värdesätter varje kundrecension som delas på vår sida. Det är viktigt att notera att de recensioner som presenteras här utgör ett positivt urval och kan därför inte nödvändigtvis återspegla alla våra kunders åsikter. Vi strävar efter att erbjuda en transparent plattform för våra användare, och även om vi gläds åt de positiva recensionerna, välkomnar vi också konstruktiv feedback för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och för att ni delar era erfarenheter med oss.

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

Kök

Kök

Vi har ett brett, djup och flexibelt sortiment inom kök, vi finner lösningar på det mesta. Med vårt personliga engagemang är vi med dig hela vägen från ritning till färdigt resultat. Låt din köksresa börja hos oss i Borås.

Badrum

Badrum

Vi är så mycket mer än bara kök. Vi har även ett stort fantastiskt sortiment av badrumsmöbler och hos oss i Borås kan du även komplettera ditt badrum med granitkeramik från Bricmate. Vi ritar självklart upp ditt badrum efter dina önskemål och vår kompetens.

Förvaring

Förvaring

Vi erbjuder även ett brett sortiment av både skjutdörrar och garderobsinredning. Allt anpassar såklart efter just dina mått för att skapa den elegantaste lösningen.