Välkommen till Ballingslöv Örebro

Tillsammans skapar vi ditt drömkök

Boka möte

Kundomdömen

Här delar vi våra kunders olika köpupplevelser. Dessa recensioner ger dig insikt i hur vi strävar efter att skapa minnesvärda och tillfredsställande stunder för varje individ.

Björn Alpberg har lämnat ett omdöme:

"”Det var väldigt positivt att vi snabbt fick återkoppling i våra diskussioner och med förslag i olika riktningar vilket visade på ett genuint intresse och förståelse för våra behov och önskemål”"

Eric och Karin Prosper har lämnat ett omdöme:

"Vi hade en ide och med hjälp av Petronella kom resultatet. Hon vet exakt vilken sortiment och förnuftigheten finns och hjälpte att drömkök blev verkligheten. "

Helen och Mats Aronsson har lämnat ett omdöme:

"Vi bytte kök våren-23. Petronella kom hem till oss och lyssnade på våra behov och önskemål samt mätte alla mått till köket. Hon ritade en snygg och tilltalande ritning till förslag på nytt kök. Efter några turer med ändringar, justeringar och förbättringar bestämde vi oss för ett vackert kök som andas ”vår” - lindblomsgröna luckor tillsammans med ek och en vacker grön bänkskiva i qvartsit Ja'dore samt köksö med förvaring och plats för sex personer. Vi är så nöjda med Petronellas hjälp, förslag, ide’er och lösningar. Resultatet blev ett kök som vi stormtrivs i! ​ "

Anna och Niklas Edgren, Egastronomi har lämnat ett omdöme:

"Vi fick så fint bemötande av Petronella, hon kom med många bra tips & idéer hur vi skulle få till vårt drömkök. Vi kan varmt rekommendera andra att förverkliga sina köksdrömmar tillsamman med Petronella på Ballingslöv"

Åke och Margaretha Trobäck har lämnat ett omdöme:

"Ide´n på en helrenovering av vårt kök väcktes när vi promenerade förbi den fina butiken Ballingslöv i centrala Örebro. Tanken var att byta enbart köksskiva, men efter kontakt med säljaren Benjamin slutade det med ett helt komplett nytt kök. En vecka efter första träffen kom Benjamin och tog mått. Vi diskuterade alla detaljer och möttes av stor förståelse för våra önskningar. Allt gick väldigt smidigt under planeringsprocessen och Benjamin var hela tiden lyhörd för olika lösningar, men han gav oss också många goda råd på vägen. Färdigställandet av vårt kök fortskred utan problem, mycket tack vare duktiga hantverkare. I synnerhet vår montör Mattias klarade alla utmaningar galant. Nu är vi ofta i vårt fantastiskt fina kök. Vi har fått ett extra rum, ett kök med charm och kvalité´t i alla detaljer. Ballingslöv på Engelbrektsgatan i Örebro med Petronella och Benjamin kan kök."

Hur vi samlar in och presenterar kundomdömen? Vi uppskattar och värdesätter varje kundrecension som delas på vår sida. Det är viktigt att notera att de recensioner som presenteras här utgör ett positivt urval och kan därför inte nödvändigtvis återspegla alla våra kunders åsikter. Vi strävar efter att erbjuda en transparent plattform för våra användare, och även om vi gläds åt de positiva recensionerna, välkomnar vi också konstruktiv feedback för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och för att ni delar era erfarenheter med oss.

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

Vi säljer kök

Vi säljer kök

Genom åren har vi försett en massa kunder i vårt område med inspirerande och kvalitativa kökslösningar. Vårt breda, djupa och flexibla sortiment ihop med vår kreativitet har hittills inte stött på en köksgåta vi inte kunnat lösa.

Köksinspiration
Vi säljer badrum

Vi säljer badrum

Vi kan så mycket mer än kök. Vi har ett fantastiskt sortiment av badrumsmöbler för olika förutsättningar och önskemål avseende stil, badrummets utformning och storlek samt din budget.

Vi säljer förvaring

Vi säljer förvaring

Vi säljer förvaring
Våra skjutdörrslösningar är vackra såväl på insidan som på utsidan. Skjutdörrarna anpassas alltid efter just dina mått för att skapa en så elegant lösning som möjligt. Som komplement erbjuder vi såklart även ett stort sortiment av garderobsinredning.