Ballingslöv Nyköping

Tillsammans skapar vi ditt drömkök

Kampanj kök

Kundomdömen

Här delar vi våra kunders olika köpupplevelser. Dessa recensioner ger dig insikt i hur vi strävar efter att skapa minnesvärda och tillfredsställande stunder för varje individ.

Gunilla har lämnat ett omdöme:

"Skickliga och trevliga hantverkare. Alla inräknade; säljare, montörer, golvläggare, el, rörmokare , kaklare, sanerare och målare! Städade bort skräp efter varje dag. Utan problem fick jag också matrum renoverat vilket inte var med i ursprungsbeställningen. Guldstjärnor till alla inblandade!"

Anonym har lämnat ett omdöme:

"Det trevliga bemötandet och det färdiga resultatet! Stort förtroende för Kristian. Trevliga tillmötesgående hantverkare."

Anonym har lämnat ett omdöme:

"Vi fick reda på vad som skulle hända. Ballingslöv och snickaren hade direktkontakt utan att vi var tvungna att agera mellanhand."

Lotta har lämnat ett omdöme:

"Finishen och att allt gick väldigt smidigt och enkelt. Viktigt för oss som inte var på plats."

Stefan har lämnat ett omdöme:

"Fungerade bra under hela processen."

Anonym har lämnat ett omdöme:

"Slutresultatet och bra bemötande av alla inblandade"

Hur vi samlar in och presenterar kundomdömen? Vi uppskattar och värdesätter varje kundrecension som delas på vår sida. Det är viktigt att notera att de recensioner som presenteras här utgör ett positivt urval och kan därför inte nödvändigtvis återspegla alla våra kunders åsikter. Vi strävar efter att erbjuda en transparent plattform för våra användare, och även om vi gläds åt de positiva recensionerna, välkomnar vi också konstruktiv feedback för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och för att ni delar era erfarenheter med oss.

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

KÖK

KÖK

Vi vet att köket är ett av dem viktigaste rummet i hemmet och vi hjälper dig att hitta en lösning så att det passar din stil, önskemål och budget. Självklart kan hjälpa till med monteringen.

Köksinspiration
FÖRVARING

FÖRVARING

Vi erbjuder en mängd inspirerande lösningar, både vad gäller skjutdörrar, garderober och walk in closet. Allt måttbeställs så dina drömmar slipper kompromissa.
Våra skjutdörrslösningar är vackra såväl på insidan som på utsidan. Självklart kan hjälpa till med monteringen.

BAD

BAD

Vi har ett brett och flexibelt sortiment av badrumsmöbler och hjälper dig att skapa ett badrum som är snyggt och funktionellt efter dina önskemål och budget.