Kampanj pågår

Läs mer om kampanjen
Kampanj pågår

Kundomdömen

Här delar vi våra kunders olika köpupplevelser. Dessa recensioner ger dig insikt i hur vi strävar efter att skapa minnesvärda och tillfredsställande stunder för varje individ.

Patrik Ringdahl har lämnat ett omdöme:

"Mycket snabb och tydlig support med alla detaljer under mitt köksbygge. Väldigt trevliga att ha och göra med. Jag är supernöjd!"

Hilal Ayoubi har lämnat ett omdöme:

"Jag vill ta mig tid att uttrycka min uppskattning för den utmärkta servicen jag har fått från er på Ballingslöv. Era snabba svar, djupa kunskaper och vänliga attityd har verkligen gjort min upplevelse enastående. Tack för att ni gått den extra milen för att möta mina behov. Ni har definitivt satt en hög standard för kundservice. Jag måste även säga att jag är otroligt imponerad av kökets höga kvalitet. Jag rekommenderar starkt. 💯"

Tina har lämnat ett omdöme:

"Professionellt agerande av Anna-Karin Borgenstierna på Ballingslöv i Mölndal som hjälpte oss under hela processen att bygga om vårt kök. Med hennes kunskap, stora engagemang och innovativa ideer blev köket inte som vi hade tänkt oss från början utan oerhört mycket bättre. Att lyssna av och känna kundens behov är en konst som Anna-Karin verkligen besitter. Leveranserna kom också enligt utlovat och kvalitén på både kök och vitvaror var som vi hoppats på. Hela processen kan bara sägas med ett enda ord - UTMÄRKT! Rekommendationen vi fick gällande montör var vi också väldigt nöjda med."

Johan W har lämnat ett omdöme:

"Rak och enkel dialog under hela köpprocessen. Jag fick inga oväntade vändningar under resan, och är riktigt nöjd med hur hela affären gick från start till mål. Även om det lär dröja tills jag byter kök igen, så lär frågan gå hit även då. Tack hela gänget på Ballingslöv!"

Plejo har lämnat ett omdöme:

"Kunnig personal och bra bemötande. Utförlig beskrivning av offert och leverans på utsatt tid. Mycket nöjda med köket !!"

Hur vi samlar in och presenterar kundomdömen? Vi uppskattar och värdesätter varje kundrecension som delas på vår sida. Det är viktigt att notera att de recensioner som presenteras här utgör ett positivt urval och kan därför inte nödvändigtvis återspegla alla våra kunders åsikter. Vi strävar efter att erbjuda en transparent plattform för våra användare, och även om vi gläds åt de positiva recensionerna, välkomnar vi också konstruktiv feedback för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och för att ni delar era erfarenheter med oss.

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

Vi säljer Ballingslöv kök

Vi säljer Ballingslöv kök

"Ett kök skall vara en balans mellan funktion och estetik". En av våra styrkor, som Göteborgs mest erfarna Ballingslöv köksbutik är att vi kan nyttja gruppens kompetens. Då får vi ett spektra av infallsvinklar. Med Ballingslövs sortiment och kvalite´t lyfter vi tillsammans hela inredningen till nya nivåer.

Vi säljer Ballingslöv badrum

Vi säljer Ballingslöv badrum

I vår 80 kvm stora badrumsutställning hittar man det mesta från Ballingslövs fina badrumssortiment.
Badrumsmöblerna har ett starkt fokus på innovation, funktionalitet och kvalitet. 5 Badrumsserier för olika stilar och behov.

Vi säljer Ballingslöv förvaring

Vi säljer Ballingslöv förvaring

Kom och låt dig inspireras av våra fina garderobsinredningar, dressingroom och skjutdörrar. Kvaliteten måste upplevas på plats! Skjutdörrarna måttanpassas efter era behov för att hitta bästa inredningslösning

Lång erfarenhet

Lång erfarenhet

Vår erfarenhet sträcker sig över 70 år och i flera generationer. 1998 slog vi upp köksdörrarna första gången och 2017 har vi gjort det igen på 300kvm (varav 80 kvm badrums showroom). Visionen och inspirationen är tagen från New York med sitt distinkta, dova, industriella & internationella formspråk.

Stort utbud

Stort utbud

Vi säljer Ballingslöv kök, badrum, förvaring och skjutdörrar på Svenska Hem i Mölndal - Göteborg. Vitvaror har vi dem flesta fabrikat men mycket av Gaggenau, Siemens, Neff, Electrolux, Fjäråskupan fläkt, Eico, Temptech vinkyl och Fisher&Paykel finns uppställda. Övriga exempel på fabrikat vi säljer är: Tapwell blandare, Macro duschväggar, Decosteel diskhoar, Silestone och Dekton kompositbänkskivor, Corian bänkskivor.

Siemens studioLine Göteborg

Siemens studioLine Göteborg

Siemens studioLine är premium vitvaror för dig som vill ha en perfekt balans mellan innovation och stilren design. Filosofin bakom studioLine är enkel, att erbjuda köksprodukter som förhöjer och förenklar din matlagning. Sortimentet innehåller de bästa produkterna, utrustade med den allra senaste teknologin.

studioLine hällar, studioLine köksfläktar, studioLine ugnar & mikro, espresso, studioLine bänkfläktar, studioLine diskmaskiner, studioLine diskmaskiner. Ett helhetskoncept för ditt kök!

studioLine ger dig allt du kan förvänta dig när du köper ett innovativt och stilrent kök: mer rådgivning, mer service och mer trygghet, via oss på Ballingslöv Mölndal som är studioLine-certifierade köksåterförsäljare.

Tapwell Showroom Göteborg

Tapwell Showroom Göteborg

Välkommen till oss för att uppleva Tapwell blandare på plats i Göteborg!

Allt handlar om känslan.
Det är designen, tyngden och texturen. Det är materialvalen, omsorgen om detaljerna och noggrannheten i varje led av tillverkningen. Allt sammantaget ger känslan, och den kan egentligen inte beskrivas, bara förnimmas. Det är en känsla som du kommer att få varje morgon när du tar en dusch, varje dag när du använder köket och badrummet. En upplevelse intimt förknippad med livskvalitet i vardagen.

Vi prioriterar ett perfekt slutresultat framför att göra det enkelt för oss själva. Vi blandar in äkta guld och platina i galvaniseringen. Vi låter designen styra bredden på rören i stället för att bara använda standarddimensioner, och vi framhärdar i att gjuta varenda liten komponent i mässing. Samtidigt är vi måna om att hålla en anständig prisnivå. Ofta är en badrumsrenovering eller ett nytt kök en stor investering. Då är det viktigt att de detaljer som sticker ut förhöjer helhetsintrycket, så som väl valda accessoarer ska göra. De är rummets smycken.

NEFF

NEFF

NEFF vitvaror säljs exklusivt via köksbutiker, som är utbildade och specialiserade för att hjälpa dig med den bästa lösningen för ditt kök. Besök oss och upplev NEFF i vår köksutställning.

Ballingslöv Mölndal är NEFF-certifierad köksbutik.

Bora - Mer än bara laga mat.

Bora - Mer än bara laga mat.

Willi Bruckbauer är den visionära, kreativa hjärnan och drivkraften bakom BORA:s banbrytande ångsugssystem. Med mer än 20 års erfarenhet inom köksbranschen vet denna mästersnickare vad folk söker efter i ett modernt kök: å skape et rom som lever, der folk trives og blir glade, et rom som dekker behovene deres. Hver dag.

Fläktkåpor passar helt enkelt inte in i den bilden: de är bullriga, ineffektiva och skymmer sikten. De begränsar också möjligheterna när man designar ett kök. Willi Bruckbauers vision var att uppfinna ett effektivt ångsugssystem som uppfyllde de allra högsta kraven, både vad gäller teknik och estetik. Tack vare kontinuerliga experiment och nya upptäckter utvecklades ett innovativt system som suger ut matos på ett mer effektivt sätt än någonsin tidigare. Lön för mödan: kända priser och utmärkelser såsom ”Deutsche Gründerpreis”, ”365 Orte im Land der Ideen”, red dot awards, Plus X Awards, German Design Awards, Iconic Award, German Brand Award, Good Design Awards, iF Design Awards m.fl.

Dekton - Unika bänkskivor

Dekton - Unika bänkskivor

Varför välja Dekton? På grund av sin höga motståndskraft mot fläckar, UV-strålar, repor, eld och värme är den perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Dessutom kommer dess unika design och färger att förstärka skönheten i alla utrymmen.

Silestone - Lätt att rengöra - Svår att bryta ned

Silestone - Lätt att rengöra - Svår att bryta ned

Silestone® är den mest banbrytande hybridytan av mineraler, kvarts och återvunnet material på marknaden, tillverkad med den exklusiva och innovativa HybriQ®-teknologin.
Silestone är det idealiska materialet för många projekt i hemmet, särskilt i kök eller badrum. Dess motståndskraft mot fläckar, repor och stötar har gjort den till ett naturligt val för tusentals människor.

DFI Geisler  - Rätt bänkskiva är halva köket. Minst.

DFI Geisler - Rätt bänkskiva är halva köket. Minst.

DFI-Geisler är Skandinaviens ledande tillverkare av köksbänkar i alla material. Vi är av danskt ursprung och har i decennier levererat bänkskivor med personlighet till mer än en miljon kök, främst i Skandinavien.
Vi är DFI-Geisler. Och vi förstår att bänkskivan är halva köket. Minst.

 Corian® Solid Surfaces - Förverkligar kreativa visioner

Corian® Solid Surfaces - Förverkligar kreativa visioner

Corian® solida ytmaterial kan vara vad du än tänkt att det ska vara. Böljande, nästan skarvfri, organiska former, djärva effekter av färg och genomskinlighet – det du ser i dina drömmar, kan du skapa med Corian®.

Färger på Corian®. Design utan kompromisser.

ILVE - A Kitchen For You To Live, Cook, Love.

ILVE - A Kitchen For You To Live, Cook, Love.

ILVE spisar och köksfläktar är nu bland världens bästa och kan hittas i några av de mest sofistikerade hemmen över hela världen. Och inte bara för deras vackra design heller.
Den konsekventa blå lågan av massiva mässingsbrännare, den svala touchen av en ugnsdörr och glädjen med tepanyaki-matlagning, är alla vittnesmål om vår exceptionella uppmärksamhet på detaljer. Kort sagt, en passion för innovation och hantverk genomsyrar allt ILVE gör.
ILVE:s toppmoderna fabrik nära Venedig är hem för dagens moderna italienska hantverkare som än i dag utsökt tillverkar och monterar ILVE vitvaror. Det är deras unika italienska känsla och arvet från grundarna som lever vidare i varje ILVE-kök.

GAGGENAU återförsäljare i Göteborg

GAGGENAU återförsäljare i Göteborg

Vi är auktoriserade återförsäljare av GAGGENAU. Varmt välkommen att uppleva GAGGENAU vitvaror på plats i Göteborg / Mölndal. Bli inspirerad av en individuell konsultation av excellent standard i vårt showroom. Under konsultationen diskuterar vi tillsammans dina matlagningsvanor och hittar rätt utrustning för dina individuella köksbehov. Vi kommer att tillfredsställa dina sinnen med borstade stålytor som ber om att beröras. Med kraftfullare dörrmekanismer än du någonsin upplevt, men som du ändå måste anstränga dig för att höra något av.

Välkommen att boka tid för möte med vår GAGGENAU-expert i Göteborg, Ulf Carlsson!