Kampanj pågår

Till vår kökskampanj

Läs mer om kampanjen
Kampanj pågår

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

Vi säljer Ballingslöv kök

Vi säljer Ballingslöv kök

"Ett kök skall vara en balans mellan funktion och estetik". En av våra styrkor, som Göteborgs mest erfarna Ballingslöv köksbutik är att vi kan nyttja gruppens kompetens. Då får vi ett spektra av infallsvinklar. Med Ballingslövs sortiment och kvalite´t lyfter vi tillsammans hela inredningen till nya nivåer.

Vi säljer Ballingslöv badrum

Vi säljer Ballingslöv badrum

I vår 80 kvm stora badrumsutställning hittar man det mesta från Ballingslövs fina badrumssortiment.
Badrumsmöblerna har ett starkt fokus på innovation, funktionalitet och kvalitet. 5 Badrumsserier för olika stilar och behov.

Vi säljer Ballingslöv förvaring

Vi säljer Ballingslöv förvaring

Kom och låt dig inspireras av våra fina garderobsinredningar, dressingroom och skjutdörrar. Kvaliteten måste upplevas på plats! Skjutdörrarna måttanpassas efter era behov för att hitta bästa inredningslösning

Lång erfarenhet

Lång erfarenhet

Vår erfarenhet sträcker sig över 70 år och i flera generationer. 1998 slog vi upp köksdörrarna första gången och 2017 har vi gjort det igen på 300kvm (varav 80 kvm badrums showroom). Visionen och inspirationen är tagen från New York med sitt distinkta, dova, industriella & internationella formspråk.

Stort utbud

Stort utbud

Vi säljer Ballingslöv kök, badrum, förvaring och skjutdörrar på Svenska Hem i Mölndal - Göteborg. Vitvaror har vi dem flesta fabrikat men mycket av Gaggenau, Siemens, Neff, Electrolux, Fjäråskupan fläkt, Eico, Temptech vinkyl och Fisher&Paykel finns uppställda. Övriga exempel på fabrikat vi säljer är: Tapwell blandare, Macro duschväggar, Decosteel diskhoar, Silestone och Dekton kompositbänkskivor, Corian bänkskivor.