Kampanj pågår

Läs mer om kampanjen
Kampanj pågår

Kundomdömen

Här delar vi våra kunders olika köpupplevelser. Dessa recensioner ger dig insikt i hur vi strävar efter att skapa minnesvärda och tillfredsställande stunder för varje individ.

Gunilla Ericsson har lämnat ett omdöme:

"Säljaren gjorde hembesök och hade sms-kontakt med oss under hela processen."

Stina Cellton har lämnat ett omdöme:

"Ritningen av köket ser exakt ut som det färdiga köket, vilket hjälpte oss att visualisera."

Per Thydén har lämnat ett omdöme:

"Vi är nöjda med allt från början till slut. Trevlig och kunnig personal."

Peter Abrahamsson har lämnat ett omdöme:

"Medarbetarna var väldigt proffsiga och kunniga."

Eva Lennartsson har lämnat ett omdöme:

"Medarbetarna var bra på att komma med kreativa lösningar och var lättillgängliga vid behov under hela processen."

Hur vi samlar in och presenterar kundomdömen? Vi uppskattar och värdesätter varje kundrecension som delas på vår sida. Det är viktigt att notera att de recensioner som presenteras här utgör ett positivt urval och kan därför inte nödvändigtvis återspegla alla våra kunders åsikter. Vi strävar efter att erbjuda en transparent plattform för våra användare, och även om vi gläds åt de positiva recensionerna, välkomnar vi också konstruktiv feedback för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och för att ni delar era erfarenheter med oss.

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

Kök

Kök

Nya kvalitetskök från Ballingslöv är alltid personliga, de är speciellt planerade för er och för ert hem. Vi har många olika köksmodeller som alla ger unik form och framtoning. Köken finns i många olika material, alla med olika design och funktion. Vi i Kalmar hjälper dig att hitta och skapa just ditt drömkök!

Badrum

Badrum

Dags för nytt badrum? Vi har ett brett utbud av fina badrum med unika detaljer och genomtänkta funktioner. Hitta ditt nya badrum hos Ballingslöv Kalmar.

Förvaringslösningar

Förvaringslösningar

Vi erbjuder många olika lösningar, både vad gäller skjutdörrar, garderober och garderobsinredning. Vi har hyllor, hängare, lådor, krokar, korgar med mera. Skjutdörrarna tillverkas och måttanpassas efter ditt rum, ingen anpassning behövs.