Kampanj pågår

Läs mer om kampanjen
Kampanj pågår

Kundomdömen

Här delar vi våra kunders olika köpupplevelser. Dessa recensioner ger dig insikt i hur vi strävar efter att skapa minnesvärda och tillfredsställande stunder för varje individ.

Anna & Samuel har lämnat ett omdöme:

"Vi är så glada att vi valde Ballingslöv InfraCity när vi skulle renovera vårt kök, vi fick ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Jonas gav oss en massa bra tips vad vi skulle tänka på. Saker som kanske ser bra ut, men inte blir bra i längden. Vi är väldigt nöjda med resultatet!"

Carina & Bengt har lämnat ett omdöme:

"Fantastiskt fint kök! Vi är väldigt nöjda med hela processen och slutresultatet. Planering, kommunikation, leverans och montering med väldigt bra kvalitet. Vi är väldigt tacksamma för Marias professionella hjälp med att planera vårt nya kök och Jonas uppföljning med att personligen vara på plats och bistå med råd och exakta mått. När vi ett år senare byggde om ett av våra sovrum till walk-in-closet så tog vi åter igen kontakt med Maria och Jonas. Vi blev lika nöjda denna gång, vi har fått en helt fantastisk walk-in-closet. "

Hasse och Christina har lämnat ett omdöme:

"Det kan löna sig att ”gå över ån efter vatten ”. När vi hamnade hos Maria och Jonas i InfraCity blev det början på en mycket lyckad procedur. Idé, planering, goda råd och genomförande av upphandling, allt sköttes med största skicklighet och en serviceanda utöver det vanliga. Allt avslutades med en perfekt installation av entreprenör som de rekommenderade. Ett stort tack och våra varma rekommendationer. "

Karin & Mathias har lämnat ett omdöme:

"”Toppbetyg 5 för Ballingslöv Infra. Då vi själva alltid är ”i farten” gav vi Ballingslöv fria händer till att organisera och planera köket hemma som blev helt perfekt. Dem fanns alltid tillgängliga för de få frågor vi hade och vi fick bra tips och råd med deras långa erfarenhet. När det var dags för nytt kök i vårt fritidshus på annan ort var Ballingslöv det självklara valet. Nu är kök nr 2 precis klart och det blev precis lika bra. De små fel som varit i samband med leverans har dem snabbt hanterat tillsammans med vår lokala hantverkare på plats. Efter att vi haft köket hemma i några år, lever det fortsatt upp till våra höga förväntningar” "

Lars o Lotta har lämnat ett omdöme:

"Efter att ha letat köksleverantör fastnade vi för Ballingslöv InfraCity. Med ett vänligt mottagande av köksplanerare Samuel kunde vi ta oss igenom processen till färdigt kök. Vi är mycket nöjda med planeringen, informationen och återkopplingen vid frågeställningar. Dessutom levererades köket på utsatt tid. "

Åsa har lämnat ett omdöme:

"Vi trivs mycket bra med vårt nya kök! Vi fick jättebra hjälp av er att planera köket, både genom hembesök och att ni lyssnade på våra önskemål som resulterade i flera olika förslag. Vi hade tänkte ett kök i ljusa färger men det blev svart/brunt med grått. Vårt kök fungerar bra och de mörka inslagen gör att det känns lyxigt! När vi hade frågor och funderingar så blev vi alltid trevligt bemötta och fick svar. Vi rekommenderar Ballingslöv Infracity mycket pga det personliga samarbetet och självklart för deras fina kök! "

Agnetha har lämnat ett omdöme:

"Att köpa ett kök kan vara överväldigande, men med Ballingslöv InfraCity var det enkelt och smidigt. Samuel guidade oss tålmodigt genom hela processen, från design till beställning, och fanns alltid tillgänglig under installationen. Vi älskar vårt nya kök som är både snyggt och funktionellt och kan varmt rekommendera Ballingslöv Upplands-Väsby och Samuel. "

Familjen Carlsson har lämnat ett omdöme:

"Väldigt trevlig och kunnig personal som vi fick en bra personlig kontakt med och som visade ett genuint intresse för våra idéer på våra köksplaner. Lösningsorienterade och snabba på att återkoppla vid förändringar, och framför allt noggranna och lättillgängliga både vid planeringen, under byggnationen och även efteråt!"

Hur vi samlar in och presenterar kundomdömen? Vi uppskattar och värdesätter varje kundrecension som delas på vår sida. Det är viktigt att notera att de recensioner som presenteras här utgör ett positivt urval och kan därför inte nödvändigtvis återspegla alla våra kunders åsikter. Vi strävar efter att erbjuda en transparent plattform för våra användare, och även om vi gläds åt de positiva recensionerna, välkomnar vi också konstruktiv feedback för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och för att ni delar era erfarenheter med oss.

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

Kök

Kök

I 18 år har vi tillsammans med våra kunder designat och sett till att deras köksdrömmar har blivit sanna. Vår utställning är stor och har 12 inspirerande kök med det allra nyaste, så som design, funktion och vitvaror. Utställningen är vårt verktyg, för att visa många olika funktioner och material för att kunna designa ett unikt kök tillsammans med er. Konsultationer och hembesök är alltid kostnadsfria.

Köksinspiration
Bad

Bad

I vår utställning har vi 10 olika badmiljöer. Vi hjälper gärna till med förslag och idéer till ert nya badrum. Det finns många valmöjligheter i vårt badsortiment, kommoder, skåp, tvättställ, speglar och tillbehör.

Förvaring

Förvaring

Vi kan skräddarsy er förvaringsinredning. Allt från Walk in closet till skjutdörrar i hallen. I butiken har vi 5 oliks inspirerande miljöer med skjutdörrar och även klassiska garderober med skåpsdörr.