Ballingslöv | Frölunda

Vi förverkligar era drömmar!

Boka gratis möte

Kundomdömen

Här delar vi våra kunders olika köpupplevelser. Dessa recensioner ger dig insikt i hur vi strävar efter att skapa minnesvärda och tillfredsställande stunder för varje individ.

Martin Ericsson har lämnat ett omdöme:

"Vilken service och vilket engagemang på Ballingslöv Frölunda. Fick fantastisk hjälp av Jenny och hennes kollegor med att skapa min nya garderob. Är så nöjd med resultatet. Allt flöt på bra och leveransen kom redan 2 veckor efter beställning. Rekommenderar verkligen denna butik och ni vill ha proffsig hjälp med kök & förvaring."

Annica Olsson har lämnat ett omdöme:

"Våran upplevelse genom hela processen har varit fantastisk från första mötet till färdigt kök Tack Camilla och alla ni andra!! "

Hans Carlsson har lämnat ett omdöme:

"Brukar sällan lägga tid på att recensera, men jag tycker att Ballingslöv i Frölunda sticker ut på ett mycket positivt sätt, och förtjänar lite beröm. Deras säljare Christina fick till ett mycket trevligt kök på grundval av våra skisser. Vi hade ett par sittningar där alla punkter på offerten förklarades, och så gjordes beställningen :-) 6 veckor senare kom bilen från Ballingslöv. Till och med någon vecka snabbare än utlovat. Allt stämde enligt ritningarna vi fick ihop med offerten. Så härligt med ett nytt kök. Dags att börja drömma om sommarstugans kök blivande kök.................:-)"

Eric Hellström har lämnat ett omdöme:

"Tack Ballingslöv och speciellt Jenny som stöttade oss genom denna processen med att köpa nytt kök. Jenny ritade om och ändrade efter våra önskemål utan minsta tvekan och hon gjorde det fantastiskt proffsigt och bra. Vårat kök levererades på exakt utsatt tid och detsamma gäller bänkskivorna. När det är dags för vår badrums renovering går förstahandsvalet till Ballingslöv Frölunda såklart."

Sven-Erik Fredlund har lämnat ett omdöme:

"Köpte komplett paket. Design, inköp, leverans, installation. Allt fungerade utmärkt. Mycket nöjd!"

Veronica Rosén har lämnat ett omdöme:

"Bästa upplevelsen vid köp av kök! Jenny var super! Lyssnade in mina önskemål. Även hennes kollegor involverade sig i mitt val av bänkskiva (svårt val) :-). Ett extra plus för snickaren Petter som butiken knutit till sig. Vilken stjärna! Kan inte bli bättre än så här!"

Hur vi samlar in och presenterar kundomdömen? Vi uppskattar och värdesätter varje kundrecension som delas på vår sida. Det är viktigt att notera att de recensioner som presenteras här utgör ett positivt urval och kan därför inte nödvändigtvis återspegla alla våra kunders åsikter. Vi strävar efter att erbjuda en transparent plattform för våra användare, och även om vi gläds åt de positiva recensionerna, välkomnar vi också konstruktiv feedback för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och för att ni delar era erfarenheter med oss.

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

Vi säljer kök

Vi säljer kök

Genom åren har vi försett en massa kunder i vårt område med inspirerande och kvalitativa kökslösningar. Vårt breda, djupa och flexibla sortiment ihop med vår kreativitet har hittills inte stött på en köksgåta vi inte kunnat lösa.

Köksinspiration
Vi säljer badrum

Vi säljer badrum

Vi kan så mycket mer än kök. Vi har ett fantastiskt sortiment av badrumsmöbler för olika förutsättningar och önskemål avseende stil, badrummets utformning och storlek samt din budget.

Vi säljer förvaring

Vi säljer förvaring

Våra skjutdörrslösningar är vackra såväl på insidan som på utsidan. Skjutdörrarna anpassas alltid efter just dina mått för att skapa en så elegant lösning som möjligt. Som komplement erbjuder vi såklart även ett stort sortiment av garderobsinredning.

Vår webbshop

Vår webbshop

Här hittar du allt från bättringsfärg till handtag och lådinredning. Vi uppdaterar vår webbshop ofta och göra tillägg med flera kända leverantörer.

Följ oss på vår resa!

Klicka här