Kampanj pågår

Läs mer om kampanjen
Kampanj pågår

Kundomdömen

Här delar vi våra kunders olika köpupplevelser. Dessa recensioner ger dig insikt i hur vi strävar efter att skapa minnesvärda och tillfredsställande stunder för varje individ.

Daniel har lämnat ett omdöme:

"Har haft en superbra kundupplevelse hos Ballingslöv Arninge. Är väldigt nöjd med bemötande och service som varit professionellt och trevligt rakt i igenom. Kvalité och design på produkterna möter högt ställda krav - Älskar mitt nya kök :-)"

Alexander har lämnat ett omdöme:

"Nöjd med personal samt köket blev superfint!"

Ljung har lämnat ett omdöme:

"Fina miljöer som inspirerar"

Andreas har lämnat ett omdöme:

"Superprofessionellt tillvägagångssätt och även slutprodukt."

Pernilla har lämnat ett omdöme:

"Vi är såå nöjda med den service vi fick av Christine på Ballingslöv i Arninge när vi ritade upp och sen beställde kök till vårt nya hus. Vi kollade runt hos flera olika köksleverantörer men det proffsiga bemötande vi fick av Christine var avgörande när vi valde Ballingslöv i Arninge. Och det har vi inte ångrat, allt funkade och vi är väldigt nöjda med köket. Kvalitén i Ballingslöv produkter ihop med den service vi fick gjorde att vi också beställde badrumskommod och skjutdörrar till hallen. Vi kan varmt rekommendera Ballingslöv i Arninge, fem stjärnor från oss!"

Shankar har lämnat ett omdöme:

"Jag är mycket nöjd med den professionella hjälpen jag fick från Magnus. Han gav oss utmärkta förslag till vårt kök, inklusive hur vi kan organisera skåpen för att passa barnfamiljens krav. Skåpen är av hög kvalitet och stabilitet, och kompositstenen är också av hög kvalitet. Det enda problemet vi stötte på var att produkten behövde levereras två gånger på grund av transportskador som låg utanför Magnus kontroll."

Göran har lämnat ett omdöme:

"Kunskapsnivån på hög nivå. bra info!"

Leif har lämnat ett omdöme:

"Efter drygt ett halvår med vårt nya Ballingslövkök är vi fortfarande mycket nöjda med vårt kök och den hjälp vi fick från deras butik i Arninge, alltifrån planering och urval till själva installationen och supporten därtill."

Monique har lämnat ett omdöme:

"Bra hjälp och service man får."

Angelica har lämnat ett omdöme:

"Mycket inspirerande butik med intresserad och kunnig personal, vi hade en grundtanke i hur vi trodde vårt kök skulle se ut men säljaren ritade upp ett alternativ och vi blev helt sålda! Riktigt häftigt att bli så överraskad och i dag sitter vi mer än nöjda i vårt nya härliga kök. Köket levererades dessutom före utsatt tid."

Ida har lämnat ett omdöme:

"Otroligt bra service, dessutom jättetrevlig personal!"

Hur vi samlar in och presenterar kundomdömen? Vi uppskattar och värdesätter varje kundrecension som delas på vår sida. Det är viktigt att notera att de recensioner som presenteras här utgör ett positivt urval och kan därför inte nödvändigtvis återspegla alla våra kunders åsikter. Vi strävar efter att erbjuda en transparent plattform för våra användare, och även om vi gläds åt de positiva recensionerna, välkomnar vi också konstruktiv feedback för att ständigt förbättra våra produkter och tjänster. Tack för ert förtroende och för att ni delar era erfarenheter med oss.

Bläddra bland inspirerande lösningar för kök, badrum och förvaring i våra fina kataoiger.

Våra kataloger

Vi säljer kök

Vi säljer kök

Genom åren har vi försett en massa kunder i vårt område med inspirerande och kvalitativa kökslösningar. Vårt breda, djupa och flexibla sortiment ihop med vår kreativitet har hittills inte stött på en köksgåta vi inte kunnat lösa.

Köksinspiration
Vi säljer badrum

Vi säljer badrum

Vi kan så mycket mer än kök. Vi har ett fantastiskt sortiment av badrumsmöbler för olika förutsättningar och önskemål avseende stil, badrummets utformning och storlek samt din budget.

Vi säljer förvaring

Vi säljer förvaring

Våra skjutdörrslösningar är vackra såväl på insidan som på utsidan. Skjutdörrarna anpassas alltid efter just dina mått för att skapa en så elegant lösning som möjligt. Som komplement erbjuder vi såklart även ett stort sortiment av garderobsinredning.