Modernt kök i vitmålad ask - Solid

Ett vitt stilrent kök med vitmålade askdetaljer, Solid Vit. Luckan Solid är helt slät och finns i en mängd färger och träutföranden. Våra vita luckor har marknadens högsta vithetstal, vilket gör att du tryggt kan måla en vit vägg eller som här – matcha med en vit designklassiker: blandaren från Vola i design av Arne Jacobsen! Alla kök och tillbehör våra köksspecialister erbjuder håller högsta kvalitet in i minsta detalj, det är nämligen så helheten blir riktigt bra!

Familjens budget

125.000 kr

Familjen berättar

"Mest nöjd är jag nog med köksön som blir en trevlig samlingsplats i köket. Sen är det kul med en annorlunda planering av överskåpen som skapar plats för kokböcker mm.”

3 BRA SAKER MED KÖKET

 • 1

  Placeringen av överskåpen som skapar håligheter och snygg förvaring.

 • 2

  Kombinationen av det klassiska vita med trästrukturen från asken.

 • 3

  Vitt på vitt. Vita köksskåp, vita handtag och vit blandare.

 • Ett vitt stilrent kök med vitmålade askdetaljer, Solid Vit. Luckan Solid är helt slät och finns i en mängd färger och träutföranden. Våra vita luckor har marknadens högsta vithetstal, vilket gör att du tryggt kan måla en vit vägg eller som här – matcha med en vit designklassiker: blandaren från Vola i design av Arne Jacobsen! Alla kök och tillbehör våra köksspecialister erbjuder håller högsta kvalitet in i minsta detalj, det är nämligen så helheten blir riktigt bra!

 • Film: tillverkning av våra fanerade köksluckor.

MER INSPIRATION - Solid

Klicka på köksmiljöerna nedan för att titta på fler kök från denna serie.

Solid - Samtliga utförande i denna serie

Nedan ser du samtliga utföranden som finns för denna kökslucka.

ETT URVAL AV PRODUKTER SOM VISAS I DENNA MILJÖ

I listan nedan lyfter vi fram några av de produkter som finns i bilden/bilderna. Dessa produkter finns i vårt sortiment, klicka på resp bild för att läsa mer om den specifika produkten.