Badrum - Ballingslöv

 

Ett badrum är hemmets mest krävande rum att renovera. Ditt renoverade badrum skall hålla högsta standard på ytmaterial, elsäkerhet och funktion. Badrummet sätter starten på dagen - det är ett rum att trivas i, som skall vara funktionellt, rymma saker och kännas personligt.
Vi har egna designserier för badrum, med tvättfat i anpassade mått, smarta skåp till badrummet, och belysning anpassad för badrum.

Badrumsrenoveringen ska ge dig ett funktionellt och tåligt badrum för många år framöver. Därför är det bra att ställa höga krav på sin badrumsleverantör, tycker vi.

Vi har med andra ord ansträngt oss lite extra för att du skall bli nöjd med ditt nya badrum. Kanske märker du inte fördelarna med din badrumsrenovering på flera år, men vi nöjer oss inte med mindre!

 

  badrum från ballingslöv - inspiration

Badrumsinspiration

Vitt badrum, klassiskt badrum, stort badrum? Här finns badrum för de flesta önskningar. Vilket är ditt favoritbadrum?
 Badrumsinspiration - blandat

 

  badrum från ballingslöv - badrumsmöbler

Badrumsmöbler

I Ballingslöv bygger vi badrumsmöbler på traditionellt vis i vår egen fabrik. Badrumsmöbler i nyskapande design av hantverksmässig kvalitet.
 Till våra badrumsmöbler

 

  badrum från ballingslöv - badrumsinredning

Badrumsinredning

Badrumsbelysning, bänkskivor, lådinredning. Rätt badrumstillbehör är detaljerna som gör skillnaden mellan bra och perfekt.
 Till vår badrumsinredning

 

Mer om Ballingslöv badrum

Nedan finner ni en sitemap över allt innehåll med anknytning till våra badrum.