Kök - Ballingslöv

 

Vi på Ballingslöv älskar kök. Nya, gamla, personliga och välanvända kök. I mer än 80 år har vi byggt kök med omsorg, kvalitet och stor lyhördhet. Vi har sett de flesta planlösningar och hunnit optimera detaljer som passar olika kök.
Vad vi inte vet är hur just ditt drömkök ser ut. Vad som ger din november-tisdag guldkant.

Är det ett kök med dubbla diskmaskiner?

Eller drömmer du om en lång arbetsyta med plats för både saftmaja, trolldeg och tartarer?
Oavsett vilket kök som är perfekt för ditt hem kan vi bygga det, för allt är enkelt när man vet hur man gör! I vårt sortiment finns därför både traditionella kök och framtida designklassiker. Vi vet kort sagt en hel del om kök.

 

NYHET: Bistro ask brunbets

Bistro Ask brunbets i en vacker espressoton är en helt ny slät lucka med fantastiska möjligheter till en personlig stil. Den tillhörande kökslådan i massiv ljus ask står sig mycket fint till den bruna betsen. Ballingslövs allra senaste kökslucka Bistro Ask brunbets är en slät lucka i liggande faner med fint rundade kanter som ger ett väldigt exklusivt intryck.

Få material har en sådan historisk skönhet som marmor. Förklaringen är given eftersom stenmaterialet i kök- och badrumsmiljöer kan spåras så långt tillbaka som till antiken. Att besöka historiska byggnader och se nära nog intakta skivor av marmor vittnar även det om naturmaterialets fantastiska beständiga egenskaper.

  Läs mer om Bistro ask brunbets här

 

bistro ask brunbets

 

 

NYHET: Marmorköket

Superlativen kring stenmaterialet marmor är många, det är beständigt, har en naturlig skönhet och en oslagbar hållbarhet. Designern Jonas Lindvall lyfter gärna även fram materialets lugnade inverkan. I ett unikt konceptuellt samarbete mellan Jonas Lindvall och Ballingslöv visas nu en hel köksö i marmor.

Få material har en sådan historisk skönhet som marmor. Förklaringen är given eftersom stenmaterialet i kök- och badrumsmiljöer kan spåras så långt tillbaka som till antiken. Att besöka historiska byggnader och se nära nog intakta skivor av marmor vittnar även det om naturmaterialets fantastiska beständiga egenskaper.

  Läs mer om marmorköket här

 

 

 

  kök från ballingslöv - köksinspiration

Köksinspiration

Klassiskt lantkök eller urban industrikänsla? I köksgalleriet visar vi inspirerande lösningar som gör verklighet av de flesta köksdrömmar.
 Köksinspiration - blandat
 Köksinspiration - köksö
 Köksinspiration - lantligt kök

 

  kök från ballingslöv - köksluckor

Köksluckor

Vi erbjuder köksluckor i många material med olika design och funktion. Våra köksluckor tillverkas i Ballingslöv och håller vad vi lovar. År efter år!
 Till våra köksluckor
 

 

  kök från ballingslöv - vitvaror

Vitvaror

Låg energiförbrukning och god design är nycklar till en bra köksmiljö. Med rätt vitvaror i köket blir stöket både mindre och roligare, och du får tid för annat!
 Till våra vitvaror
 Bläddra i vitvarukatalogen
 

 

Mer om Ballingslöv kök

Nedan finner ni en sitemap över allt innehåll med anknytning till våra kök.

 
 

Nytt kök från Ballingslöv - följ med oss genom hela köpprocessen

Ett nytt kök från Ballingslöv är ett kök man ska trivas i. Filmen illustrerar hur våra återförsäljare hjälper er med att välja och köpa ett nytt kök. Det är mycket att tänka på när man planerar för ett nytt kök, och vi vill ge er de allra bästa förutsättningar vid val av ny köksinredning (nya köksluckor, bänkskiva, vask, köksbelysning, vitvaror och kökshandtag).

Ballingslövs kök är nämligen alltid personliga, de är planerade för er och för ert hem. Vi vill ge er möjlighet att njuta av den kreativa process skapandet av ett nytt kök innebär. Välkommen in till någon av alla våra återförsäljare så hjälper de er med precis detta.