Kök - Ballingslöv

kök - ballingslöv

Vi på Ballingslöv älskar kök. Nya, gamla, personliga och välanvända kök. I mer än 80 år har vi byggt kök med omsorg, kvalitet och stor lyhördhet. Vi har sett de flesta planlösningar och hunnit optimera detaljer som passar olika kök.
Vad vi inte vet är hur just ditt drömkök ser ut. Vad som ger din november-tisdag guldkant.

Är det ett kök med dubbla diskmaskiner?

Eller drömmer du om en lång arbetsyta med plats för både saftmaja, trolldeg och tartarer?
Oavsett vilket kök som är perfekt för ditt hem kan vi bygga det, för allt är enkelt när man vet hur man gör! I vårt sortiment finns därför både traditionella kök och framtida designklassiker. Vi vet kort sagt en hel del om kök.

 

  ballingslöv landningssida kök galleri

Köksinspiration

Klassiskt lantkök eller urban industrikänsla? I köksgalleriet visar vi inspirerande lösningar som gör verklighet av de flesta köksdrömmar.

 

  ballingslöv landningssida kök köksluckor

Köksluckor

Vi erbjuder köksluckor i många material med olika design och funktion. Våra köksluckor tillverkas i Ballingslöv och håller vad vi lovar. År efter år!

 

  ballingslöv landningssida kök vitvaror

Vitvaror

Låg energiförbrukning och god design är nycklar till en bra köksmiljö. Med rätt vitvaror i köket blir stöket både mindre och roligare, och du får tid för annat!

 

Mer om Ballingslöv kök

Nedan finner ni en sitemap över allt innehåll med anknytning till våra kök.

 
 

Nytt kök från Ballingslöv - följ med oss genom hela köpprocessen

Ett nytt kök från Ballingslöv är ett kök man ska trivas i. Filmen illustrerar hur våra återförsäljare hjälper er med att välja och köpa ett nytt kök. Det är mycket att tänka på när man planerar för ett nytt kök, och vi vill ge er de allra bästa förutsättningar vid val av ny köksinredning (nya köksluckor, bänkskiva, vask, köksbelysning, vitvaror och kökshandtag).

Ballingslövs kök är nämligen alltid personliga, de är planerade för er och för ert hem. Vi vill ge er möjlighet att njuta av den kreativa process skapandet av ett nytt kök innebär. Välkommen in till någon av alla våra återförsäljare så hjälper de er med precis detta.