Fler produkter i denna produktkategori

Electrolux diskmaskin ESL7845RA

Den nya och unika Comfortlift-diskmaskinen är världens första diskmaskin där den nedre korgen kan föras ut och lyftas upp till en bekväm höjd när du ska fylla och tömma den. Tack vare Premium Rails glider korgen mjukt utan att tallrikarna stöter i varandra. Med TimeBeam kan du se exakt hur lång tid det är kvar på programmet - tack vare den projicerade digitala klockan som visar tiden på golvet under luckan.

Comfort Lift Diskmaskin
39 dB, A+++, 13 kuvert
Premium Rails, Invändig belysning
Sliding door
Time Beam - klocka i golvet
7 Program /AutoFlex 45°-70°
Eco 50°, FLEXIWASH
GlassCare 45°, Intensive 70°
QuickPlus 60°
Rinse & Hold/ My Favorite
Time Manager
XtraDry, Aqua control

Sliding Door är installationslösningen som gör att man inte behöver såga i sockeln. Oavsett vilket Ballingslöv kök du väljer så passar diskmaskinerna med Sliding Door.

Med Comfortlift lyfts den undre korgen upp till bekväm arbetshöjd.

Tar väl hand om dina tallrikar

Med ComfortRails glider korgarna i diskmaskinen smidigt utan att haka upp sig. Skenorna gör även att korgarna stannar mjukt så att tallrikarna ej tar skada. De hjälper dig att ta hand om disken på ett bättre och tystare sätt.

Ett skinande resultat utan att du behöver diska för hand

Nu behöver du inte längre diska dina finglas för hand. Vårt avancerade GlassCare System med den unika SoftGrip-funktionen håller varje glas säkert på plats under diskprogrammet och skyddar dem från vibrationer och att flyttas. Inga sprickor, krossade glas eller vattenmärken.

Lätt att fylla på och tömma alla köksredskap

Rymlig, löstagbar bestickkorg gör det lätt att fylla och tömma diskmaskinen. Med 13 olika bestickinställningar och en förlängd ränna för skrymmande köksredskap kan du alltid utnyttja diskmaskinsutrymmet maximalt.

Fler bilder av Electrolux diskmaskin ESL7845RA