Kökslucka - Nordic ask ostronbeige

  • Köksluckan Nordic är 19 mm tjock
  • Ramen är 90 mm
  • 5,2 mm massivt trä i spegeln
  • Detta utförandet av köksluckan Nordic ligger i prisgrupp 8 av 8

Massiva köksluckor i ask med slät spegel och profilerad ram. Massiva köksluckor med stramt detaljarbete för moderna kök. Köksluckor från Nordic har frästa profiler på ram och lådfronter.

Köksluckor i massivt trä
Vi kompromissar aldrig i materialval och när vi säger trä så menar vi – trä. Till exempel tillverkas våra spegelluckor i noggrant sorterat massivt trä i alla delar, såväl ram som fyllning. 
Alla köksluckor i massivträ genomgår en sista omsorgsfull, hantverksmässig avsyning och efterputs innan det vackra materialet får sin slutfinish i form av lack eller lasyr.

Vi erbjuder ett stort urval av målade utföranden
Ballingslöv satsar hårt på att du som kund ska få en perfekt målad yta på din produkt. Det har lönat sig och genom åren har vår ytbehandlingsteknik belönats med flera olika kvalitetsutmärkelser. Tillsammans med våra arkitekter har vi tagit fram en färgskala innehållande 15 olika färger som vi rekommenderar till dig. Färgerna går att få i såväl matt som i högblankt utförande.

Våra ram- och spegelluckor
Köksluckorna består av tre komponenter – ramstycke, tappstycke och fyllning som sammanfogas med klassiska hantverksmetoder med not och spont i våra limtrianglar.
När det gäller våra köksluckor i trä avsynas alla delar och kombineras för harmoni i färgton och ådring.
Trä kan, som alla vet, röra sig något med tiden. Fyllningarnas ytterkanter laseras eller målas därför separat innan luckan sätts ihop och får sin slutliga ytbehandling. Allt för att säkra hundra procent färgtäckning i fogen mellan fyllning och ram.

Om våra prisgrupper
Våra olika köksluckor / modeller / utförande är indelade i olika prisgrupper. Totalt sett finns det 8 prisgrupper.

  • I prisgrupp 1 finns den modell med lägst pris.
  • I prisgrupp 8 finns den modell med högst pris.

För att få fram pris på ett totalt kök så behöver köket ritas upp och planeras av våra duktiga återförsäljare. Priset på ett färdigt kök varierar mycket beroende på faktorer som kökets storlek, skåpens utrustning, övriga tillval osv.

Köksstomme "STANDARD"
Köksluckan du tittar på är endast tillgängligt för vår 719 mm höga köksstomme.
Du kan komplettera denna kökslucka med kökstillbehör från tillbehörskonceptet Tradition.
Läs mer om köksstomme "STANDARD" här.

Fler bilder av Nordic ask ostronbeige

  • Tillverkning av ramlucka

  • Färdigmonterade skåp