Träffa Olivia

Träffa Olivia

Hos alla certifierade återförsäljare av Ballingslöv finns köksexperter till hands för att hjälpa dig på vägen mot ditt nya kök. Välutbildade, pålästa och med ett viktigt uppdrag: att skapa vardagsglädje. Olivia är en av dem, hon arbetar i Linköping och kan mycket om köksplanering.

Olivia är återförsäljare i Linköping

Jag arbetar dagligen med köksplanering och kan nog framstå som något av en “köksnörd”. Det händer det att jag provdrar lådor och tjuvkikar i köksskåp hemma hos andra.

Köksbekännelser

En drömkväll i mitt eget kök innehåller mycket liv, skratt och rörelse plus musik och många vänner.
Inte för strikt eller formellt. Alla skall trivas! Jag samtalar, kollar ugnen och tänder ljus samtidigt som jag dukar fram det sista av porslinet innan det är dags att slå sig ned till bords. En smart och välplanerad planlösning ger rätt förutsättningar för det sociala rummet. Här går det lika enkelt att arbeta ensam som vid större middagsbjudningar.

Personligen gillar jag att ha struktur i mitt kök. Jag är ofta på väg mellan olika platser eller projekt, så det förenklar. Mitt kök ger ett lugnt och ombonat intryck vilket ger mig energi till nya idéer.
Sambandet mellan material, formspråk, kalla och varma färger samt rätt ljussättning är viktigast för min estetiska sida. Det är alla små detaljer som ger mig helhetskänslan.

Sedan erkänner jag att jag verkligen kan uppskatta en bra frys. Och diskmaskin. Jag älskar vitvaror som är uppdaterade mot dagens marknad, har man väl provat en ugn med fullånga är allt annat tråkigt. Så jo, jag har en förkärlek till ny teknik.

bistro linköping

Olivia - en vardagsglädjespridare

I möte med kunden är det viktigt för mig är att tillsammans ”gå runt” i deras hem i vårt ritprogram. Detta hjälper oss att snabbt se de brister som en första skiss kan haft, och tydliggör nyttan av alternativa lösningar. Ett riktigt bra tips är att maximera minst en längre bänkyta.
Jag tror att mina kunder är som nöjdast när förväntan stämmer med det slutgiltiga resultatet. Det kan ta formen av något så abstrakt som en härlig känsla i det nya rummet, eller en bättre planerad planlösning som underlättar vardagen. Det kan också vara att ha hittat ett riktigt smakfullt materialval… eller bara lyckan av att bli klar, haha!

Inspiration, skisser, ritningar

Visa oss allt du har tänkt på kring ditt nya kök. Ta med inspirationsbilder, färgprover och gärna en skiss över rummet. Markera var el, vatten och ljus finns. Med utgångspunkt i detta skapar vi en välfungerande önskedröm, en praktisk fantasi som kan vara verklighet hemma hos dig om några veckor

Olivia tipsar:

Fotografera ditt gamla kök med mobilen från olika håll. Det är bra att titta med nya ögon på det mest välbekanta.


Låt inspirationen komma från platser du trivs i, stämning går att återskapa med färg och material.


För köksdagbok! Vad pågår egentligen i ditt kök under en vecka?


Notera vilka köksredskap du använder ofta, och vad som brukar bli stående framme. Vi hjälper gärna till med en bra förvaringsstruktur i köket!


Bli med kök

Det skall vara lustfyllt att beställa kök. Med fullt uppbyggda demonstrationskök och stora exponeringsytor för material är det enklare att välja rätt i våra butiker. Butikspersonalen är vår viktigaste tillgång: förutom expertis kring planering och materialval har de också information om de sortimentsnyheter som kommer kontinuerligt hos Ballingslöv.

Tänk på att

Ett möte med en kökskonsulent är en bra start på ett ännu bättre samarbete. Deras samlade erfarenhet ger dig möjlighet att drömma fritt och ställa frågor. De vet vad som är bra att tänka på, så att du slipper. Tillsammans kan ni hitta personliga lösningar som passar just dig.

Tänk utanför boxen

Våga tänka utanför det vanligaste. Köket är hemmets mest personliga rum! Vi kan hjälpa dig med smarta lösningar som gör det möjligt att förändra och anpassa ditt kök efter humör, klockslag och antal gäster.

Att köpa ett kök från Ballingslöv är ett beslut med framtida ambitioner. Vi kan komplettera eller justera ditt kök i efterhand. Vi rekommenderar gärna vårdprodukter så att ytskikt patineras och håller länge. Våra garantier hör också till branschens mest heltäckande, så för oss är varje kök ett långsiktigt åtagande. Oavsett hur djärv eller klassisk din köksdröm är kommer vi gör allt vi kan för att förverkliga den. Sedan är det är fritt för dig att uppleva den, varje dag.