Träffa Eva

Träffa Eva

Bakom varje nytt kök från Ballingslöv står en professionell köksexpert. Det är i mötet mellan den kunniga rådgivaren hos Ballingslövs certifierade återförsäljare och kökskunden som köket skapas och det vi kallar vardagsglädje uppstår. Eva har arbetat med Ballingslöv under många år.

Eva är återförsäljare i Halmstad

Att rita och sälja kök är en stor del av mitt liv. Varje möte med en ny kund är lika spännande, ofta fyllt med tankar och funderingar, och ibland en lång önskelista som skulle kunna fylla tre kök.

Grytor som puttrar

Matlagningen står i centrum i mitt eget kök liksom familj och vänner. Det ska vara generöst av allt. De bästa grönsakerna gärna lokalt odlade Ägg, fisk och kött från gårdarna här omkring. Ett bröd från mitt favoritbageri i stan så klart. Att sedan tillbringa en bra stund i köket med grytor som puttrar, goda dofter, skönt snack och härliga skratt i vänners lag slår det mesta.Ballingslöv Halmstad

Ballingslöv Halmstad

Eva - en vardagsglädjespridare

Jag tycker matlagning med ånga tar fram det bästa av råvarorna, något jag gärna lyfter fram för mina kökskunder. Väljer de ångugn får kunden också en noggrann genomgång av hur man på bästa sättet lagar mat med ånga.
I mitt kök vill jag att alla knivar och prylar får ta plats i lådor och skåp, jag tycker att köket ska få visa upp sina rena fina ytor. Inte minst för att köksdelen öppnar upp sig mot matplats och övrig bostad. Ballingslöv har ett intressant program av smarta lådinredningar som gör förvaringen effektiv.

Först ett tomt papper

Genom åren har jag lärt mig att människor ser mycket olika på sitt kök, därför låter jag kunderna få berätta om vad de önskar sig, och det är ofta väldigt mycket. Köksplaneringen börjar ju med ett tomt papper så min roll är att ta fram det viktigaste och bästa av alla önskningar. Samtidigt motivera bra lösningar utifrån min erfarenhet. Ibland får jag slåss för placering av vissa skåp och för att skapa mer bänkytor.

Eva tipsar

Tänk efter vad du tycker är bra och dåligt i ditt befintliga kök. Hur mycket bänkyta du har och om du önskar utöka den. Se på förvaringsvolymen och om den är tillräcklig.


Var tydlig och berätta för oss som ska planera ditt kök om alla din önskemål. Beskriv den känsla du vill känna i nya köket.


Planera för smart förvaring med stora utdragslådor, praktisk sopsortering och effektiv lådinredningar.


Studera alternativet med ångugn noga om du vill skapa bästa förutsättningar för matlagningen.


Det får ta sin tid

I vår stora utställning här i Halmstad kan kunderna gå på upptäcksfärd i lugn och ro, och det händer att de gör det i flera timmar. Jag förstår dem. Det finns ju så mycket bra lösningar samtidigt som vi visar upp en mångfald av skåpinredningar. Vi består hela tiden med fakta och förslag innan vi startar upp ritprocessen.

Vinsten är att få skapa vardagsglädje

Ett besök hos kökskunden när köket är monterat, med en fin kokbok som gåva och ett ”lycka till”, det är lön för mödan, inte minst när kunden säger att ”jag är så glad för att jag lyssnade på dig”. Och jag som bara gör mitt jobb!

Tänk utanför boxen

Våga tänka utanför det vanligaste. Köket är hemmets mest personliga rum! Vi kan hjälpa dig med smarta lösningar som gör det möjligt att förändra och anpassa ditt kök efter humör, klockslag och antal gäster.

Att köpa ett kök från Ballingslöv är ett beslut med framtida ambitioner. Vi kan komplettera eller justera ditt kök i efterhand. Vi rekommenderar gärna vårdprodukter så att ytskikt patineras och håller länge. Våra garantier hör också till branschens mest heltäckande, så för oss är varje kök ett långsiktigt åtagande. Oavsett hur djärv eller klassisk din köksdröm är kommer vi gör allt vi kan för att förverkliga den. Sedan är det är fritt för dig att uppleva den, varje dag.